BCR este a patra bancă din România care le permite utilizatorilor săi să-și achite cumpărăturile cu smartphone-ul, la orice POS contactless.

George Pay se activează din aplicația George și face din telefoanele cu sistem de operare Android portofele electronice acceptate în toată lumea.

Selectează cardul tău BCR pentru care vrei să activezi George Pay, confirmă acțiunea și ești pregătit să plătești cu mobilul. Ai mai multe carduri BCR? Atunci poți seta cardul principal și îl poți schimba oricând.

George Pay vine cu funcții care îți protejează și mai mult banii, se adaptează cu ușurință și permite plata cu telefonul atât în România, cât și în străinătate. Poți suspenda și reactiva cardul tău în George Pay în orice moment direct din aplicația George.

Pentru plățile sub 100 de RON nu trebuie să faci nimic în afară de a aprinde ecranul telefonului. Pentru cumpărături de peste 100 de lei va trebui să confirmi tranzacția folosind metoda de protecție a aplicației George.

Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay, iar acum se bucură de mai mult control asupra cardurilor lor digitale. Până la finalul anului, BCR va integra și Apple Pay, iar utilizatorii de iPhone vor putea folosi și ei plata prin George Pay.