Peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din țară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere și au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro. Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

Showroom-ul eMAG din Băneasa, în care sunt disponibile cele mai noi produse electronice, electrocasnice și jucării, este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata și ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spațiu de parcare mare.

În premieră, în noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip „shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo:

  • În zona LEGO este disponibilă cea mai mare gamă de produse din România cu opțiuni pentru întreaga familie;
  • În zona dedicată Samsung vizitatorii găsesc cel mai mare shop in shop mobile din Europa de Est, în care sunt prezentate cele mai noi tehnologii și produse din gama Samsung;
  • Primul shop in shop NEFF din România într-un retailer electro IT, în care sunt expuse produse electrocasnice premium pentru bucătărie, potrivite și pentru cei mai exigenți bucătari;
  • Prima prezență Miele din România într-un retailer electro IT îi întâmpină pe vizitatori cu cele mai noi produse electrocasnice premium;
  • Primul shop in shop Lenovo din România, în care pasionații de tehnologie pot găsi produse premium, cum ar fi laptopuri ultraslim și convertibile Yoga sau dispozitive pentru gaming Legion.

Vezi aici un video cu review-ul start-up.ro pentru laptopul Lenovo Yoga 920 Vibes, probabil cel mai frumos laptop pe care-l poți cumpăra acum, datorită carcasei din sticlă.