Bike Your Business se adresează companiilor, hotelurilor, dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor de branding și PR, universităților și campusurilor universitare și presupune achiziția unei flote de minim 3 biciclete destinate deplasărilor prin oraș.

Mersul cu bicicleta a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani în România, obicei alimentat de pandemie și păstrat într-o anumită măsură de locuitorii marilor orașe și după ridicarea restricțiilor. Numeroase studii medicale au arătat că folosirea bicicletei în mod regulat contribuie la ameliorarea sănătății cardiovasculare, dezvoltarea musculaturii, coordonării și mobilității generale, dar și la îmbunătățirea sănătîții mintale prin reducerea stresului și stimularea endorfinelor. Acestor beneficii se adaugă orientarea din ultimii ani către wellbeing, atât la nivel personal, cât și ca politică adoptată activ de companii pe fondul evenimentelor din ultimii ani. Conform unor studii recente, pedalatul contribuie la un nivel ridicat de serotonină, ceea ce face ca angajații să fie mai fericiți și mai productivi.

„Noul serviciu Bike Your Business vine în sprijinul companiilor care doresc să se promoveze într-un mod inedit, asociindu-și brandul cu o mișcare sustenabilă de green mobility care cuprins Europa în ultimii ani. Serviciul este tailor-made, adică discutăm cu fiecare business nevoile și ideile acestora, propunem concepte și lucrăm alături de companii pentru a le alege pe cele mai potrivite în funcție de bugetul și specificul brandului. Consider că este o metodă excelentă de a promova un brand, o campanie sau un mesaj, adoptând o atitudine bazată pe valori sustenabile”, a declarat Cristian Moldoveanu, fondator Hotbikes.

Despre Hotbikes poți citi materialul scris de Oana Coșman în seria „Fișă de Antreprenor” aici.

Pentru angajatori, serviciul Bike Your Business reprezintă un beneficiu extra-salarial acordat fie prin oferirea de biciclete sub formă de compensație sau prin punerea la dispoziție a unei flote de biciclete ce pot fi folosite oricând de angajați.

Noul serviciu Hotbikes ajută, de asemenea, hotelurile să își promoveze businessul, oferindu-le turiștilor biciclete personalizate pentru a face tururi de oraș sau deplasări neafectate de trafic. Bike Your Business vine și în sprijinul businessurilor creative, inclusiv agenții de publicitate și PR, oferindu-le un mod inedit, verde, sustenabil, de a promova o campanie, un brand sau mesaj.

Hotbikes colaborează cu cei mai importanți producători și importatori de biciclete din România și Europa, oferind companiilor o gamă largă de modele de biciclete ce pot fi personalizate în numeroase moduri.

„Personalizarea bicicletelor se face atât prin mesaje și logo-uri aplicate pe cadrul acestora sau pe coș, dar și prin culoarea roților sau a întregii biciclete, astfel încât mesajul brandului să fie cât mai vizibil și mai ușor de reținut. De asemenea, putem pune la dispoziția clienților și căști personalizate sau alte accesorii specifice deplăsării cu bicicleta – bidoane de apă, genți pentru bicicletă, șepci, echipament de ciclism etc. Încurajăm astfel folosirea bicicletei în mod utilitar, nu doar recreativ și în weekend-uri, fiind un mijloc de transport ieftin și care poate contribui la reducerea reală a traficului în marile orașe ale țării, o problemă din ce în ce mai mare, a precizat Cristian Moldoveanu.