Dă frâu liber creativității pe www.100absolutartists.ro și lasă-te inspirat de una dintre temele ABSOLUT pentru a-ți crea propriul design. Acesta îți poate aduce bilete la Untold și șansa de a-ți vedea creația la spațiul ABSOLUT Urban Gallery de la festival.

Încă din anii '80, ABSOLUT și-a folosit forma emblematică a sticlei pe post de canvas și a colaborat cu artiști contemporani consacrați precum Andy Warhol, Keith Haring sau Ed Ruscha. În prezent, ABSOLUT își continuă misiunea creativă atât la nivel internațional, prin concursul de design ABSOLUT Global Creative Competition, cât și la nivel local, prin platforma 100 Absolut Artists. Lansată anul trecut, aceasta este prima platforma de curatoriat din România care reunește 100 de artiști cu potențial din film, muzică, design vestimentar, artă vizuală și literatură.

În continuarea colaborării cu artiștii consacrați, noul val de artiști și comunitățile creative emergente, ABSOLUT îți predă ție ștafeta creativității în ABSOLUT Urban Gallery. Anul acesta, ABSOLUT îți încurajează libertatea de exprimare creativă și te invită să îți găsești inspirația printre cele 5 teme ABSOLUT - love, equality, tolerance, responsability, freedom of expression - care stau la baza misiunii brandului de a ghida progresul prin creativitate.

Călătoria creativă propusă de ABSOLUT începe în atelierul de artă digitală găzduit de www.100absolutartists.ro, unde ai șansa de a proba pălăria de artist pentru a crea un design pornind de la celebrul contur de sticlă ABSOLUT, și continuă în atmosfera efervescentă de festival, unde îți poți descoperi designul ca parte integrantă dintr-un vernisaj inedit la ABSOLUT Urban Gallery.

În al cincelea an consecutiv de parteneriat cu Untold, ABSOLUT îți pune la dispoziție una dintre cele mai cool scene ale verii și pregătește spațiul destinat manifestării artistice contemporane ABSOLUT Urban Gallery, în care tu poți fi artistul.