Codette Celebration Day aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

Evenimentul de anul acesta se desfășoară pe 7 martie și are o tematică specială - work-life balance. Acesta propune diferite moduri de a privi simbioza dintre viața personală și cea profesională.

Ajunsă la a 4-a ediție, conferința a adunat peste 450 de persoane în ultimii trei ani. Această ediție vine cu o agendă diversă.

Celebration Day 2020

În cadrul acestei ediții a Codette Celebration Day vor fi invitate:

  • Alexandra Stefănescu, Tech Officer Code4Romania
  • Eli Neicuț, Creator Conținut, Eli Vorbește
  • Georgiana Denisa Ștefan, Computer Scientist, Adobe
  • Ema Ariciu, Salesforce Senior Tech Consultant, Accenture
  • Elena Avanu, Delivery Manager, Deloitte

”Către finalul zilei pornim o discuție despre cum ne afectează și cum menținem o separare între profesional și personal în antreprenoriat cu fondatori și persoane implicate în pre-accelearatoare: Gabriela Bejan (Founder Digital Tailors Agency), Andra Georgescu (Founder Hey, Be Well), Liviu Cadariu (Event Manager TechHub Bucharest și Program Manager StepFWD) și moderată de Giorgiana Vlăsceanu (Program Manager StepFWD și cofondator Codette)”, spun organizatorii evenimentului.

Anul acesta în cadrul conferinței va fi prezent un invitat special din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România. Este vorba de Scott Reese, Acting Public Affairs Officer.

Pe 7 martie, este un moment oportun pentru participanți să întâlnească și să stea de vorbă cu lideri din zona tech, adevărate modele de urmat, dar și pentru Codette să aniverseze cei patru ani de când a apărut Codette. Această perioadă a fost plină de evenimente, am promovat incluziunea, diversitatea în zona tehnică, educație și dezvoltare personală și profesională.

Celebration Day este un eveniment gratuit și deschis tuturor, numai că având locuri limitate, este necesar să te înscrii pe formular. Toate persoanele ce vor participa vor primi un mail de notificare pe 5 martie.