Future Banking, proiectul InternetCorp dedicat inovațiilor făcute de bănci și de companiile fintech, reunește, în cadrul unui eveniment de o zi, cei mai importanți reprezentanți ai statului și mediului privat, pentru a dezbate atât temele menționate mai sus, cât și celelalte noutăți și tendințe care s-au conturat în ultimele 12 luni de pandemie, în ceea ce privește procesul de digitalizare.

În plus, expertul în inovații, Mike Parsons (CEO Qualitance) va prezenta, în cadrul unui fireside chat, acele obiceiuri greșite, care împiedică băncile să ofere clienților experiența perfectă.

Potrivit lui Parsons, sunt cinci zone la care băncile pot lucra pentru a obține experiența perfectă pentru clienți. Fiecare zonă va fi atent analizată și se vor prezenta inclusiv potențialele soluții. Fireside chat-ul este bazat pe un curs recent lansat de CEO-ul Qualitance și ținut pe BottomUp Skills. Află mai multe despre curs AICI!

Evenimentul din 18 mai se va desfășura pe parcursul unei zile, începând cu ora 09.45 și va avea două paneluri. Te poți înscrie gratuit AICI!

În cadrul primului panel vom detalia progresele făcute de instituțiile financiare în ultimul an, în contextul crizei sanitare, care sunt trendurile care s-au conturat în digital banking, dar și care este stadiul dezvoltării plăților mobile și ce inovații simplifică, în 2021, viața posesorilor de card.

Nu în ultimul rând, pentru că următorul nivel în digital banking este în segmentul companiilor, discutăm și despre simplificarea fluxurilor și digitalizarea serviciilor financiare puse la dispoziția IMM-urilor.

Care sunt speakerii primului panel al evenimentului Future Banking din 18 mai?

Astfel, în prima parte a evenimentului vor lua cuvântul:

 • Haris Hanif, CEO, Orange Money România;
 • Alexandru Mihalache, Head of Digital Channels, UniCredit Bank;
 • Laura Ștefan, director comercial și dezvoltator de business non-tradițional, MasterCard;
 • Ionuț Encescu, Head of Products, First Bank;
 • Mike Parsons, CEO Qualitance & expert inovație produse financiare.

Panelul II este dedicat digitalizării sectorului public, ca un efort comun între public și privat, și va avea un format de masă rotundă care va implica cei mai importanți factori de decizie la nivel guvernamental: Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) și Cancelaria Primului Ministru.

Vom afla care sunt planurile Guvernului și autorităților pentru digitalizarea rapidă a statului, cu ce soluții vin specialiștii din privat și ONG-uri pentru a facilita digitalizarea, care este statusul cărții de identitate electronică, dar și al legislației privind identificarea la distanță și semnătura digitală.

Cine sunt speakerii panelului dedicat digitalizării în sectorul public?

În cea de-a doua parte a evenimentului vor lua cuvântul:

 • Adrian Dinculescu, Partnership & Alliances Manager, Namirial;
 • Olivia Vereha, Managing Director, Code for Romania;
 • Răzvan Sighinaș, CIO, ING Bank România;
 • Mihaela Ciupală, Director Product Management, MasterCard;
 • Iulian Popescu, Consilierul Primului Ministru pe probleme de digitalizare;
 • Octavian Oprea, Președintele Autorității pentru Digitalizarea României;
 • Valentina Dragomir, Sales & Business Development, AriadNext.