Prin acest parteneriat startup-urile în tehnologie vor beneficia de consultanță gratuită în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2.

Începând cu luna aceasta, la TechHub Bucharest vor avea loc evenimente gratuite și zeci de ore de mentorat. Primele sesiuni de consultanță gratuită vor avea loc pe 14 decembrie, iar antreprenorii care vor să beneficieze de oportunitate se pot înscrie în prealabil pe website-ul spațiului de coworking, bucharest.techhub.com, la secțiunea evenimente.

“Există o nevoie reală în rândul startup-urilor care dezvoltă produse în domeniul tehnologiei, de a avea acces la expertiza financiar-contabilă, juridică sau în zona de management de proiect la cel mai înalt nivel. Acestea sunt, de cele mai multe ori, zone de expertiză pe care startup-urile le pot accesa cu dificultate”, a spus Daniel Dragomir, CEO & fondator TechHub Bucharest.

Consultanții EY România vor pune la dispoziția startup-urilor expertiza lor în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2.

Primele sesiuni de consultanță gratuită pe 14 decembrie, cu Horațiu Cocheci, Niclas Butan și Sergiu Sechel.

“Atunci când se vorbește despre scalarea start-up-urilor, multă lume se gândește la capitalul financiar care trebuie atras. Însă atragerea capitalului uman este la fel de importantă și de problematică, în condițiile în care România este pe locul trei în ceea ce privește deficitul de talente la nivel global, conform unui studiu făcut de Manpower anul trecut. La întâlnirea cu antreprenorii vom discuta despre factorii financiari și non-financiari care motivează angajații și despre dezvoltarea carierei ca element de sustenabilitate organizațională pe termen lung”, precizează Horațiu Cocheci, director, People Advisory Services, EY România.

Horațiu Cocheci are 15 ani de experiență în proiectarea și implementarea performanței și a recompensei, precum și a politicilor și sistemelor de management al talentelor. Înainte de a se alătura EY la începutul acestui an, Horațiu a lucrat într-un alt BIG4 în ultimii 13 ani, angajându-se în toate sectoarele industriale și clienți (public, privat, inter/multinațional). Horațiu este specializat în economie și resurse umane și deține o serie de certificări internaționale, dintre care "Strategic Management & Innovation" (de la Copenhagen Business School, Danemarca) și "Global Remuneration Practitioner" (de la Asociația World @Work, SUA).

Niclas Butan are experiență profesională atât pe piața din România, cât și pe cea din Suedia, în domenii precum management de proiect, contabilitate și control financiar și taxe. Acesta a construit și a gestionat departamentul de suport pentru 15 țări în cadrul Ipsos Interactive Services, pentru ca mai târziu să își dezvolte aria de expertiză în control financiar și impozitare în Suedia. Niclas are un master în Business Administration, cu o specializare în finanțe-contabilitate la Școala de Afaceri Stockholm, Universitatea din Stockholm.

Sergiu Sechel este manager în cadrul EY România și conduce echipele de consultanță tehnică și de consultanță în materie de risc. Este inginer în automatizare și științe informatice aplicate, are licență în domeniul bancar și finanțe și este doctorand în securitatea sistemelor e-business.

Antreprenorii în tehnologie care vor să intre în contact cu specialiștii EY România își pot programa o întâlnire unu la unu pe website-ul spațiului de coworking, bucharest.techhub.com, la secțiunea evenimente.