Astfel, Bucharest Gaming Week va fi organizat în prima jumătate a lunii ianuarie. Așadar, Finalele ESL Southeast Europe Championship și Finala Națională de League of Legends vor fi reprogramate pentru aceeași perioadă.

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziționate vor trebui să contacteze agenția de bilete emitentă. Cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar. Cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00. Cei care vor să participe la eveniment și au achiziționat bilete sau abonamente, acestea își păstrează valabilitatea pentru data la care Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.

Bucharest Gaming Week este un eveniment de amploare care aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicati și cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume. Acțiunea se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate comunității și industriei de gaming din România, conferințe educative și expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români.

Vom reveni cu mai multe informații legate de noul program în perioada următoare.