Pe platforma eMAG, Cooperativa Țara Mea va vinde în primă fază mezeluri feliate, ouă și produse lactate.

În acest an, Cooperativa Țara Mea a extins parteneriatele cu marile magazine pe segmentul de legume și fructe, venind astfel în sprijinul micilor producători locali, cărora le garantează siguranța cantităților cultivate și vândute.

Programul include 237 de fermieri care vor asigura peste 9.000 de tone de fructe și legume în perioada mai - octombrie 2021, existând posibilitatea să fie extins pe termen mai lung.

“Ne bucurăm că putem să fim aproape de clienții noștri și că am găsit un partener puternic, așa cum este eMAG pentru a îndelini acest deziderat. Comerțul tradițional rămâne încă o componentă importantă din consum , însă în ultima perioadă, și pe fondul pandemiei, dar și pentru că este o evoluție firească, e-commerce-ul a crescut semnificativ. În acest context, preocuparea noastră este nu doar să oferim românilor cele mai bune produse autohtone, ci să le și facilităm accesul la acestea, prin prețuri decente, dar și prin platforme adaptate cerințelor lor”, spune Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea este în contact permanent cu cei mai importanți retaileri din România și dorește să extindă în perioada următoare rețeaua de distribuție a produselor din portofoliu, dar în același timp să diversifice oferta în funcție de cerințele partenerilor.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România cu peste 1.000 de fermieri membri, care desfășoară activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite și băcănie.