În contextul actual în care majoritatea companiilor își evaluează și modifică strategia, încercând să găsească soluții pentru ca afacerile și angajații să aibă cât mai puțin de suferit, startup-ul românesc Jobful oferă acces gratuit tuturor angajatorilor la soluția de recrutare dezvoltată de ei, în mod gratuit, în următoarea lună.

În condițiile în care se impune o adaptare la noul mod de desfășurare al activității, recrutarea este doar una dintre liniile de business care se poate folosi de o serie de instrumente online.

Lansat în luna mai 2018, Jobful este prima platforma de recrutare prin gamification din Romania, adresandu-se atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte o carieră, cât și companiilor care vor să își eficientizeze procesul de recrutare.

Candidații au la dispoziție materiale de învățare și testare pentru a-și contura parcursul carierei, în timp ce companiile au posibilitatea unei căutări foarte filtrate, pentru o compatibilitate maximă.

“Am decis să oferim munca noastră din ultimii ani gratuit pentru următoarea lună tuturor angajatorilor, fiind dintotdeauna gratuit pentru candidați. Vrem să facilităm oportunități și să oferim cadrul necesar unei recrutări dinamice, active și eficiente. Produsul nu este perfect (pentru că nu există produse perfecte), dar devine tot mai bun de la o săptămână la alta, și ajută deja sute de oameni să-și urmeze inițiativele în carieră. Am pregătit o listă de resurse atât pentru candidați, cât și pentru companii”, a declarat Mihai Cepoi, CEO si fondator Jobful.

Candidații au la dispoziție aceeași platformă user-friendly unde își pot dezvolta și demonstra abilitățile, fiind astfel mult mai ușor și mai rapid pentru angajatori să stabilească dacă o persoană este potrivită rolului disponibil.

Cadrul de gamification în baza căruia este construit întreg mecanismul platformei atrage și captivează utilizatorii, conectându-i astfel cu organizațiile și oportunitățile de carieră care li se potrivesc. Mai mult decât atât, cei de la Jobful au creat și o serie de resurse utile, de la articole și videouri explicative, până la Playlisturi cu selecții muzicale contextuale: “Looking for a job”, “Looking for a candidate”, “I need some motivation”, “I am the boss”. Toate aceste resurse pot fi găsite aici: Pentru toți cei care doresc să își eficientizeze procesul de recrutare, adaptându-l condițiilor actuale, Jobful oferă un set de beneficii personalizat valabil în următoarele 30 zile.

Pentru a afla mai multe si a beneficia de oferta, cei interesati se pot inscrie aici.