Creative Tim a anunțat că face parte din acționariatul Play Vertical. Aceștia din urmă oferă un produs prin care creatorii de conținut pot să facă video-uri interactive de TikTok, Reels sau Shorts.

Parteneriatul dintre cele două companii a început în august 2021, în momentul în care Creative Tim a creat canalul lor de TikTok și au început să publice cu ajutorul Play Vertical. Canalul de TikTok a crescut constant și a ajuns la 161.000 de followeri și peste un milion de like-uri.

“Suntem bucuroși să fim unul dintre primii investitori în această companie de producție video, Play Vertical. În ultimele luni am avut o colaborare bună. Ne vom concentra în continuare pe video-uri educaționale pentru spațiul NFT, Blockchain, Web 3.0”, a spus Alexandru Păduraru, cofondator Creative Tim.

“Iubim colaborarea noastră cu Creative Tim. Suntem încrezători că baza de date și rețeaua Creative Tim ne va ajuta să ajungem la o audiență globală”, a spus Robert Tatoi, fondator al Play Vertical.

Scopul acestei colaborări este dezvoltarea conținutului video pentru mai mulți clienți din zona de design, Web 3.0.

Anterior, Creative Tim a investit și în Themesberg, un startup timișorean care creează template-uri.

Creative Tim este un startup românesc, condus de Alexandru Păduraru, ce creează şi vinde global licenţe pentru interfeţe web precum kit-uri UI şi panouri de administrare (dashboards).

Creat în 2014, startup-ul a ajuns la peste 1,3 milioane de programatori web ce utilizează produsele dezvoltate. În ultimele 24 de luni, Creative-Tim a vândut licenţe de peste 2 milioane de dolari, iar interfeţele lor sunt utilizate de către freelaceri, agenţii digitale, corporaţii precum IBM, Cisco sau SalesForce, dar și universităţi de prestigiu că Stanford, Harvard şi MIT.