În decursul acestui an, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să își lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii românești.

Conform reprezentanților companiei, cei care apelează la soluția și asistența CryptoCoin.PRO pentru crearea și lansarea propriei criptomonede printr-un ICO, doresc să valorifice acest activ în scopul atragerii de capital pentru dezvoltarea proiectelor derulate, acoperind astfel nevoia acestora de lichiditate. Acest lucru este posibil prin listarea criptomonedei respective pe platforma de exchange a CryptoCoin.PRO și organizarea uneia sau mai multor runde de vânzare de criptomonede către utilizatorii interesați.

Soluția oferită de CryptoCoin.PRO oferă posibilitatea utilizatorilor de a achiziționa criptomoneda nou-lansată direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar, platforma CryptoCoin.PRO fiind complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

Astfel, companiile interesate de serviciul de lansare ICO oferit de CryptoCoin.PRO beneficiază implicit de o serie de avantaje ce transformă întregul proces într-unul simplu și sigur, precum: asigurarea relațiilor cu instituțiile bancare (asigurarea conversiei între criptomonedă și monede convenționale, cât și implementarea metodelor de plată necesare), servicii și proceduri reglementate de “Cunoaștere și verificare a clientului” (KYC – Know Your Customer & CDD – Customer Due Diligence) sau “Combaterea spălării banilor” (AML – Anti Money Laundering) aprobate de către bănci, access intuitiv printr-un API și suport live 24/7.

Mai mult, CryptoCoin.PRO dezvoltă pentru fiecare proiect ICO listat o pagină web de promovare, ce conține informații despre utilitatea acestuia și descrierea amănunțită (whitepaper), calendarul de activități previzionate, detalii despre echipa și compania din spatele dezvoltării proiectului și multe alte detalii de interes. În acest fel, utilizatorii interesați au acces la informații ce îi poate ajuta în analiza potențialului de dezvoltare proiectului și au astfel oportunitatea de a investi într-o criptomonedă cu potențial înainte de a fi listată pe alte platforme de exchange. Totodată, CryptoCoin.Pro asigură un portofel virtual care permite investitorului atât să stocheze criptomonedele în siguranță, cât și să le schimbe direct în monede convenționale.

“Cererea pentru lansarea de noi criptomonede a înregistrat un avans considerabil în acest an, proporțional cu gradul mult mai mare de înțelegere a aplicabilităților și a multitudinii de domenii în care poate fi adoptată tehnologia blockchain, dar și pe fondul unui entuziasm crescut din partea utilizatorilor din ecosistemul crypto. Produsele și serviciile pe care le oferim sunt create să susțină ICO-urile pe toata durata acestora de dezvoltare și să le ajute să depășească orice barieră de investiție sau adopție, oferind siguranță din punct de vedere al reglementărilor și cu susținere din partea băncilor”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.

Printre proiectele care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile de lansare ICO ale CryptoCoin.PRO s-au numărat REME-Coin (serviciu de plată a cumpărăturilor, cu cashback) sau Maracoin (criptomoneda casei de pariuri Marathonbet).