UPDATE 20 septembrie

Înscrierile pentru cea de-a patra serie a programului RubikEDU sunt deschise până pe data de 22 septembrie, participarea în cadrul RubikEDU este gratuită, iar cursurile vor începe pe data de 27 septembrie 2021.

RubikEDU este un program de educație antreprenorială de 7 săptămâni, esențial pentru validarea și transformarea ideilor în startup-uri de succes.

Acest program se adresează celor care au o idee inovativă, ideal din zona de mobilitate urbană (dar nu obligatoriu), fac parte dintr-o echipă și sunt determinați să investească timp și energie într-o călătorie antreprenorială complexă, susținută de mentorii comunității Rubik Hub.

Acest program vine la pachet cu o serie de beneficii: sesiuni de mentorat 1:1 de la profesioniști din comunitatea de startup, networking de calitate cu persoane care te pot ajuta în validarea ideii tale, premii în bani de la partenerul acestei ediții (BCR), participarea la Hackathon-ul offline ce va avea loc la Piatra Neamț, în perioada 16-17 octombrie (și ce se va suprapune cu un alt eveniment al comunității Rubik Hub, Mentors' Retreat, o foarte bună ocazie pentru tine de a te conecta cu persoane reprezentative din ecosistemul antreprenorial românesc și internațional, de a-ți valida pașii și de a-ți pitch-ui ideea în fața acestora.

Mai mult, devenind un membru al comunității de startup Rubik Hub, vei avea acces la resurse nelimitate pentru dezvoltarea ideii tale într-un startup de succes, la nivel global.

Vei avea întâietate în participarea la programele Rubik Hub, la sesiunile de networking și gratuitate sau prețuri speciale la abonamentele pentru utilizarea spațiului de #coworking din Piatra Neamț sau Iași.

RubikEDU #4 are 4 etape distincte, fiecare esențială în călătoria spre succes: Lean Canvas, procesul de validare, Hackathon-ul offline, dezvoltarea unui pitch deck și susținerea acestuia în fața unui public relevant.

Înscrie-te acum: https://rubikhub.ro/programs/rubikedu/rubikedu-2021-4/


Participarea în cadrul RubikEDU este gratuită, înscrierile pentru cea de-a patra serie a programului sunt deschise până pe data de 20 septembrie, iar cursurile vor începe pe data de 27 septembrie 2021.

RubikEDU este un program de educație antreprenorială de 7 săptămâni, esențial pentru validarea și transformarea ideilor în startup-uri de succes.

Scopul programului este de a valida ideile de business și de a pregăti viitoarele startup-uri pentru etapa de accelerare.

La finalul programului, participanții vor avea o bază solidă de cunoștințe și abilități esențiale pentru parcurgerea cu succes a unui program de accelerare:

  • înțelegerea celor mai bune metode validare, în funcție de caracteristicile produsului/ serviciului.
  • cunoașterea metodologiei Lean Startup și a modului de utilizare.
  • dobândirea abilităților de a dezvolta și susține un pitch convingător.

Printre informațiile cuprinse în curricula RubikEDU se numără cele privind relația dintre fondator și client, cum ajungi de la problemă la o soluție, cum îți validezi ideea (instrumente și tehnici aplicate), cum să ai o mentalitate de startup cum faci un plan/model de business, cum evaluezi ideea, și cum creezi și suții un pitch de impact.