Dacă măcar o dată ți-ai cumpărat o cafea on the go de la 5 to go, este posibil să știi că Radu Savopol este cofondator al francizei 5 to go. Totodată, Radu este cofondator al Cereal Crunch (cereal bar) și acționar al business-ului Fika 18 (croissanterie).

Radu Savopol a fondat, alături de Lucian Bădilă, primul lanţ de cafenele axat pe conceptul de cafea la preţ fix.

Radu Savopol este de profesie designer de interior, dar și-a început cariera în HoReCa printr-un pub în Sinaia, acolo unde l-a și cunoscut pe Lucian Bădilă, partenerul său de business în 5 to go și în celelalte francize în care este implicat.

Franciza 5 To Go a fost fondată în 2015 de la ideea de a vinde cafea la un preț fix.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

Startup Your Life este un eveniment de antreprenoriat susținut de către FAN Courier. Partenerul de mobilitate al taberei este Mercedes-Benz.

Ritmul de dezvoltare 5 to go a fost unul accelerat în ultimii ani, ajungând la 250 de locații deschise la nivel național, ceea ce reprezintă o cotă de 39.9% în 2020 în ceea ce privește numărul de unități din totalul lanțurilor de cafenele.

Obiectivele grupului sunt de a depăși 300 de locații în 2021, cu accent pe dezvoltare masivă la nivel regional și consolidare în capitală, și de a ajunge la un total de 1,000 de cafenele în România, în următorii 5 ani. Dovadă a succesului 5 to go stă și faptul că ocupă locul 12 în topul celor mai importanți jucători din industria cafelei în Europa, în 2020.

Fondatorii rețelei 5 to go și-au propus să ajungă de 500 unități naționale 5 to go și să aaibă prezență pe trei piețe internaționale până la finalul anului 2022.

Prima unitate internațională 5 to go s-a deschis pe 3 iunie, în Franța, la Paris, în cadrul unui parteneriat cu Donuterie, afacerea dulce ce deține în acest moment 17 locații la nivel național și alte 7 în Europa (Franța, Belgia și Marea Britanie). Urmează încă 4 deschideri, deja planificate în Le Havre, Le Mans, Bruges și o nouă unitate la Paris.

La Startup Your Life – Back in Business vei afla de la Radu Savopol cum a reușit să crească 5 to go și să devină o afacere internațională, cum dezvolți de la o idee mică un business mare, dar și cum reziști crizelor și neprevăzutului.

Ce înveți la Startup Your Life 2021 – Back in Business?

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile la Startup Your Life în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Iată câteva dintre elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

  • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
  • Strategii de creștere financiară
  • Dezvoltare de business, francizare
  • Reziliență în fața crizelor
  • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
  • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
  • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
  • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău

În cele patru zile ale taberei Startup Your Life primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

Mai multe detalii despre ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business, care are loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga poți afla aici.

Startup Your Life 2021 - cine sunt trainerii ediției cu numărul 7

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Printre antreprenorii și experții în business care ni se vor alătura la Startup Your Life 2021 - Back in Business se numără Radu Savopol - Fondator 5 to go, una dintre cele mai de succes afaceri din România, Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac, un business care s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, Sandu Băbășan - CEO al Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, Alexandru Ion - owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda, Alexandru Neștian - fondator al iTux și iTex, Cristian Tudorescu - consultant financiar IMM & Startups, Dragoș Nicolaescu - angel investor și mentor.

Înscrie-te acum la Startup Your Life 2021 - Back in Business pentru a profita de oferta Early Bird.