Următorul telefon pliabil al coreenilor se va numi Galaxy Z Flip și s-ar lansa mai curând decât ai crede. Telefonul va avea un display OLED de 6,7 inci (22:9 raport de aspect) cu o rezoluție FHD+ (2636 x 1080 pixeli). Există și un al doilea display, însă acesta este de doar 1,06 inci (300 x 160 pixeli) și acolo va fi afișată ora și anumite notificări.

Ceea ce ar fi diferit la acest telefon este faptul că ecranul va fi acoperit de un strat subțire de sticlă, spre deosebire de plasticul care acoperă Galaxy Fold, Huawei Mate X sau Motorola Razr. Vom vedea dacă va fi suficient de rezistentă la plieri.

La interior avem un procesor Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Nu există posibilitatea de a atașa un card microSD și lipsește și mufa de căști.

Galaxy Z Flip se încarcă prin USB-C, dar nu știm viteza de încărcare și nici cât de mare e bateria (ar putea fi de 3300 mAh și să se încarce la 15 wați.

Spre deosebire de Fold, Galaxy Z Flip nu are conectivitate 5G. Noul telefon pliabil al Samsung va avea trei camere: două pe spate și una în față. Pe carcasă avem un model dual de 12 MP (normală + ultrawide) și camera frontală din ecran este de 10 MP.

Prețul cu care Galaxy Z Flip se vinde ar fi de 1400 de dolari și ar fi disponibil începând cu 14 februarie. Noi nu suntem impresionați de design, vouă cum vi se pare?