Talent Garden este cea mai mare rețea de coworking spaces din Europa. Este în 18 orașe din Europa, chiar și la București. Rasa Strumskyte, Chief Marketing Officer la Talent Garden, a fost pe scena de startup-uri de la ICEEfest.

Potrivit Rasei Strumskyte, un element important pentru a crea un spațiu de coworking de succes este preselecția, pentru a ști în permanență cine e în acel spațiu. Astfel, transformi un coworking space dintr-un business imobiliar într-unul care să aibă relevanță pentru piață.

De asemenea, Rasa a vorbit și despre modul în care ne adaptăm să lucrăm într-un spațiu de coworking. Un alt element important pentru a construi un spațiu de succes e inspirația.

Cei care lucrează în Talent Garden lucrează, în medie, mai mult de 10 ore pe zi, potrivit datelor prezentate de Strumskyte. Potrivit ei, spațiile de coworking ale viitorului trebuie să aibă, astfel, de toate: un spațiu unde să poți să mănânci, un spațiu de relaxare și să fie un spațiu unde să poți să-ți faci prieteni, nu doar prieteni. "Când ai elemente acestea, un spațiu de coworking poate deveni un accelerator natural", spune Rasa.