Astfel, companiile care utilizează Up MultiBeneficii vor putea oferi un nou tip de beneficiu angajaților: acces facil și 100% digital la abonamente de transport în comun.

Serviciul devine disponibil începând de astăzi în 16 orașe ale țării, prin aplicația 24pay: București, Brașov, Iași, Ploiești, Piatra Neamț, Roman, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Târgu Jiu, Constanța, Arad, Cluj-Napoca, Botoșani, Oradea, Reșița și Baia Mare.

Această soluție modernă de achiziție a titlurilor de transport salvează timp prețios și simplifică procesul prin care o companie poate deconta transportul în comun pentru angajați, iar întregul proces digitalizat facilitează monitorizarea beneficiilor acordate. Companiile partenere Up România pot oferi acest extrabeneficiu la nivel de angajat, atribuind un buget pentru accesarea abonamentelor de călătorie direct din aplicația mobilă Up MultiBeneficii.

Angajații pot folosi soldul pentru a achiziționa abonamente săptămânale sau lunare. După alegerea tipului de abonament dorit, utilizatorului i se va asocia un cont în aplicația 24pay. Pentru utilizarea abonamentului este necesară instalarea aplicației 24pay, dar nu și deținerea unui card de transport.

„Mulțumesc Up România pentru încrederea acordată aplicației 24pay. Încheierea acestui parteneriat este un pas important în dezvoltarea soluției de plată și în extinderea tipurilor de servicii disponibile pentru utilizatori. Sper ca acest beneficiu să fie accesat de un număr cât mai mare de companii, pentru ca angajații lor să se poată bucura de avantajele oferite de aplicația 24pay. Pe viitor avem planuri de extindere a gamei de servicii disponibile în aplicație, atât pentru utilizatorii transportului în comun, cât și pentru alte tipuri de plăți.”, spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services

„Suntem încântați să anunțăm o nouă premieră pe platforma Up MultiBeneficii. Acest nou beneficiu oferit în parteneriat cu 24pay, facilitează într-un mod sigur, ușor, automat și digital, achiziția de abonamente la transportul în comun pentru toți beneficiarii Up MultiBeneficii. Prin acest parteneriat, Up MultiBeneficii și 24pay reconfirmă angajamentul lor de a fi promotorii inovării asigurând utilizatorilor platformei o experiență frumoasă și unică”, a declarat Ciprian Galatanu, New Business Director, Up România.

24pay este o soluție de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România. Aplicația pentru transportul în comun 24pay este liderul de piață la nivel național, fiind disponibilă în prezent în 19 orașe din întreaga țară, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu. Mai mult, aplicația oferă și acces la servicii de plăți facturi, reîncărcare electronică sau achiziție de vouchere online, care pot fi folosite de utilizatorii din toată țara.