Slush este un eveniment dedicat ecosistemului antreprenoriat, care aduce împreună circa 2.000 de investitori care sunt în căutarea următorului unicorn, 700 de jurnaliști care vor să descopere povești interesante și mii de antreprenori.

Acceleratorul Spherik, ca parte din proiectul MY-GATEWAY, proiect finanțat de UE, trimite startup-urile românești la Slush oferindu-le bilete gratuite de participare. MY-GATEWAY are ca scop consolidarea capacităților startup-urilor high-tech și a IMM-urilor inovatoare din Europa Centrală și de Est, pentru a se conecta mai bine, pentru a obține o expunere mai mare în piață și a îmbunătăți accesul la oportunitățile de finanțare și la talent.

Acceleratorul Spherik din Cluj face parte din

Pentru a profita de toate oportunitățile pe care le oferă Slush, echipa MY-GATEWAY te va invita să te alături activităților și evenimentelor organizate special startup-uri ca al tău, ca să valorifici pe deplin această experiență.

Pentru a intra în competiția "Come to Slush with MY-GATEWAY" care îți poate aduce bilet gratuit la Slush, startup-urile trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

  • Sediul startup-ului trebuie să fie în Europa Centrală și de Est, având prioritate cele din România, Republica Cehă sau Slovenia.
  • Startup-ul trebuie să fie cel puțin late seed stage.
  • Completați acest formular Google.
  • Distribuiți acest apel deschis pe canalele de social media - link-ul către postare poate fi inserat în formularul Google).
  • Pune like la pagina de Facebook MY-GATEWAY.

Formularul trebuie completat până pe 31 iulie, ora 23.00.