Samsung Electronics a anunțat un parteneriat cu renumitul Muzeu Louvre, prin intermediul căruia Samsung va continua să dezvolte magazinul de artă pe televizorul său de lifestyle, The Frame, printr-un parteneriat exclusiv de artă cu muzeul Louvre din Paris, Franța.

Cu noile opere de artă de la Louvre care se alătură colecției, The Frame va avea de acum cu un catalog cu peste 1.500 de opere de artă din 42 de țări diferite de care utilizatorii se pot bucura la o calitate de imagine 4K de la muzee și galerii de artă din întreaga lume, precum Muzeul Prado din Madrid, Muzeul Albertina din Viena, Tate Modern din Londra, Muzeul Van Gogh din Amsterdam, Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg și LUMAS.

”Încă de când am lansat portofoliul de televizoare de lifestyle în 2017, ne-am concentrat pe dezvoltarea platformei Art Store cu parteneri de prestigiu. Ne dorim să oferim mult mai mult decât un simplu televizor, invitând Arta în casele proprietarilor de The Frame de pretutindeni. În acest catalog se numără lucrări a sute de artiști, acoperind perioade diverse, de la civilizațiile antice până la arta modernă. În acest an, suntem mândri să ne unim forțele cu unul dintre cele mai renumite muzee din lume, Louvre, pentru a îmbunătăți această colecție și pentru a împărtăși gusturile artistice ale patrimoniului francez cu întreaga lume”, a explicat Wonjin Lee, President and Head of Service Biz Team, Samsung Electronics.

Capodoperele de la Louvre în propria casă

Prin încheierea unui parteneriat cu Louvre, Samsung le oferă tuturor proprietarilor de The Frame șansa de a explora cel mai vizitat muzeu din lume prin intermediul a patruzeci de piese de artă și fotografii.

Această selecție include capodopere care trebuie văzute măcar o dată în viață, precum Mona Lisa și The Wedding Feast at Cana, precum și fotografii ale maiestuoaselor galerii Louvre, ale arhitecturii sale și ale muzeului (Piramida Louvre, Grădina Tuileries etc.).

O scurtă descriere a fiecărei lucrări le oferă utilizatorilor o privire de ansamblu asupra istoriei.

Am realizat un review pentru Samsung The Frame la începutul acestui an. Îl poți urmări la finalul acestui articol sau în link. Află de ce televizorul modern nu trebuie să fie plictisitor.

Samsung și Louvre intenționează, de asemenea, să dezvăluie alte conținuturi exclusive pentru utilizatorii The Frame la sfârșitul acestui an.

Samsung The Frame - design ultra-subțire și calitatea excepțională a imaginii

The Frame se mândrește cu un design personalizabil care îl diferențiază de restul televizoarelor de pe piață.

Conceput pentru a fi televizor când este pornit și operă de artă când este oprit, The Frame este o pânză digitală inovatoare care reflectă stilul personal al oricărui posesor.

Versiunea 2021 a televizorului de lifestyle oferă noi opțiuni personalizate pentru a completa fiecare spațiu și stil, cu două modele: modern (disponibil în alb, teak și maro) și teșit (disponibil în alb și roșu cărămidă).

Pentru a completa atracția unei opere de artă, The Frame poate fi agățat de perete pe o montură ultra-subțire și conectat la o cutie One Connect printr-un singur cablu translucid care integrează toți conectorii TV, precum sursa de alimentare. De asemenea, utilizatorii pot seta The Frame oriunde în cameră pe un suport Studio .

În plus față de design-ul său, The Frame oferă o calitate a imaginii 4K QLED alimentată de tehnologia Quantum Dot, care permite un volum de culoare de 100.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.