Noul ceas dispune de toate atributele seriei din punct de vedere tehnic și aduce un plus în ceea ce privește designul datorită brățării, dar și a noilor opțiuni de fețe de ceas disponibile prin update-ul de soft.

Până la sfârșitul săptămânii, 26 septembrie, Watch 3 Elite este disponibil pe www.huaweistore.ro la prețul de 1.999 lei, împreună cu o pereche de căști Huawei FreeLace.

Watch 3 Elite - smartwatch cu fețe dinamice, DIY și Gaming Watch

Alături de design-ul rafinat al ceasurilor, seria Huawei Watch 3 mai aduce o noutate, prin introducerea în premieră a personalizării cu fețe de ceas care constau din imagini dinamice, jocuri, și scurte video-uri.

Utilizatorii pot să controleze, să se joace sau să interacționeze cu fețele de ceas. Pentru a aduce această experiență utilizatorilor, Huawei a integrat o varietate de software și capacități grafice hardware, cum ar fi redarea 3D, sistemele de particule și decodarea video pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Primul ceas inteligent Huawei cu sistem de operare HarmonyOS 2, Huawei Watch 3, vine cu cele mai recente tehnologii purtabile oferite de Huawei.

Acestea includ senzori puternici pentru a urmări indicatorii de sănătate, design superb și materiale pentru a face smartwatch-ul un accesoriu la moda, și durată uimitoare a bateriei pentru a oferi o experiență neîntreruptă.

Cu cea mai recentă actualizare, Huawei a deblocat mai multe funcționalități, printre care, una dintre cele mai interesante fiind imaginea de fundal dinamică, de tip video do it yourself (DIY).

Nu contează dacă este un videoclip cu copiii sau momente de familie, utilizatorii își pot personaliza ceasul prin utilizarea de clipuri video de cinci până la zece secunde, deja existente în galerie.

În Huawei Watch Store există peste 1.000 de imagini de fundal inspirate inclusiv din mediul de afaceri, moda, desene animate și divertisment. Imaginile de fundal ale ceasului pot fi schimbate în câteva secunde, prin intermediul aplicației Huawei Health.

Procesor cu două nuclee pentru autonomie extinsă

Huawei Watch 3 are o durată de viață a bateriei de până la 3 zile în modul Smart și până la 14 zile în modul de viață ultra-lung al bateriei, în timp ce Huawei Watch 3 Pro are o durată de viață a bateriei de până la 5 zile în modul Smart și până la 21 de zile în modul de viață ultra-lung al bateriei.

În plus, dacă este necesar, ceasul poate fi reîncărcat în câteva minute.

Ambele nuclee alimentează simultan afișajul și împart munca între ele pentru a economisi cât mai multă putere posibil.

Aici poți citi review-ul nostru atât pentru HUAWEI WATCH 3 Pro cât și pentru HarmonyOS în versiunea pentru wearables.

Unul dintre ele este responsabil pentru toți senzorii și funcționarea de fundal a dispozitivului, în timp ce celălalt este activat atunci când utilizatorul folosește în mod activ ceasul.

Comutarea lină între nuclee asigură adaptarea ceasului la stilul de viață al utilizatorului. Acest lucru permite o experiență mult mai lungă în comparație cu dispozitivul cu un singur procesor de bază. Datorită acestui fapt, este posibilă utilizarea Smartwatch-ului 24 de ore pe zi, iar dispozitivul poate măsura continuu ritmul cardiac și somnul, chiar și în stand-by.

Tehnologia de încărcare fără fir a Huawei permite încărcarea Watch 3 la 20% în 10 minute, ceea ce oferă aproximativ 15 ore de utilizare în modul de viață ultra-lungă a bateriei. Ceasul 3 poate fi folosit și în modul de încărcare fără fir invers (reverse wireless charging mode).

Atunci când dispozitivul rămâne fără baterie, prin simpla atingere a unor anumite telefoane Huawei de ceas, acesta primește energie. În acest fel poate fi partajată energia între dispozitive.

Cei care doresc să achiziționeze ceasuri din seria Watch 3 de pe Huawei Online Store pot opta pentru plata în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.