Platforma Netflix are o grămadă de setări pe care le poți schimba pentru o experiență mai bună și mai potrivită pentru nevoile tale. Aici sunt cele mai simple hack-uri pe care le poți face:

Trucuri pentru Netflix: Schimbă setările de limbă

România este una dintre cele 20 de țări din lume cu interfața disponibilă în limba locală. Dar știi cum să o setezi pentru părinții tăi? Trebuie să intri în secțiunea Account (Cont), apăsând pe săgeata din dreapta sus. Apoi, sub My Profile (Profilul meu), apasă pe Language (Limba de afișare). Selectează limba română, salvează și ai rezolvat.

Personalizează-ți la maximum contul

Dacă tot am vorbit despre cum să le oferi părinților tăi acces la contul de Netflix, nu uita că s-ar putea să nu vă placă aceleași lucruri. Dacă, de exemplu, mama ta și-ar dori să se uite la unul dintre multele seriale turcești disponibile pe Netflix (inclusiv Suleyman Magnificul)? Dacă nu vrei ca preferințele altora să se suprapună cu ale tale, poți crea un profil separat pentru părinți, prieten/ă sau copil.

Și chiar dacă ești singurul care are acces la cont, poți folosi această setare pentru o experiență personalizată. Îți place să petreci timp cu prietenii acasă și să vă uitați la filme de groază? Poți să îți faci un profil special pentru asta. Vrei să începi să te uiți la filme de Crăciun încă din octombrie? Nicio problemă, faci un profil și pentru asta. Astfel, nu va trebui să vezi recomandări cu Moș Crăciun când pe tine te interesează zăpada din Columbia lui Pablo sau a cartelului Cali. Ai posibilitatea să creezi până la cinci profiluri diferite pe fiecare cont.

Scurtături în Netflix pe PC

Dacă te uiți la Netflix de pe laptop sau computer, există anumite scurtături care îți vor face viața mult mai ușoară:

  • Space este pentru pauză, iar Enter pentru a da play. Dar știai că Pg Dn funcționează la fel ca Space, iar Pg Up dă și el play?
  • F este tasta pentru full-screen, iar Esc pentru a ieși din acest mod.
  • Ai ratat o secvență? Apasă pe Shift + Săgeată Stânga. Vrei să dai mai în față? Shift + Săgeată Dreapta.
  • Săgețile sus și jos sunt pentru volum, iar tasta M este pentru Mute.

Cum ștergi itoricul vizionărilor pe Netlix

Ai trișat cumva și te-ai uitat la un episod din Black Mirror fără partenerul tău? Sau copilul tău ți-a folosit profilul, iar acum My Little Pony sau Peppa Pig sunt pe lista ta de sugestii? Dacă vrei să ștergi ceva din istoric, intră în Cont și apasă pe Activitate de vizionare din secțiunea Profilul meu. Aici vei vedea întregul tău istoric și vei putea șterge ceea ce dorești.

Fii creativ și schimbă fontul subtitrărilor

Din moment ce faci parte dintr-o țară care beneficiază de subtitrări în limba locală, trebuie să știi că le poți modifica aspectul. Intră în Cont și selectează Aspectul subtitrării din secțiunea Profilul meu. Aici poți da frâu liber creativității și să schimbi culoarea și fontul subtitrărilor. De exemplu, de ce să nu te uiți la Glow cu o subtitrare roz?