Ce modalitate mai bună de a învăța cum să fii un șef bun decât să te uiți la antrenorii de la Jocurile Olimpice? Ei sunt cei care au transformat oamenii performanți în campioni și au împins câștigătorii să-și depășească limitele. Citește în continuare pentru a vedea cum poți să-ți îmbunătățești abilitățile manageriale după modelul antrenorilor olimpicilor:

Gestionează fiecare angajat în mod individual

Bob Bowman, antrenorul lui Michael Phelps, cel care deține 23 de medalii de aur

„Unii oameni răspund la logică, alții răspund la motivație, în timp ce alții preferă să rămână singuri pentru a-și face treaba. Antrenorii și liderii trebuie să-și adapteze abordarea față de angajat în mod individual”, a declarat el într-un interviu pentru Fast Company, potrivit The Muse.

Asta nu înseamnă că ar trebui să favorizezi un angajat față de altul, ci mai curând să ții cont de faptul că fiecare persoană lucrează, gândește și este motivată diferit. De exemplu, este posibil să ai întâlniri regulate față în față cu un angajat căruia îi place să primească feedback constant. În același timp, ai putea comunica pe email cu alt angajat, care preferă să comunice în scris.