Potrivit mai multor rapoarte privind joburile în IT, cele mai mari salarii le au dezvoltatorii de aplicații bazate pe inteligența artificială (AI) și învățare automată (machine learning). Chiar dacă este un domeniu complex, există numeroase cursuri de programare cu specializare în inteligență artificială.

Inteligența artificială a ajuns un subiect „fierbinte” în tehnologie în ultimii ani. Pe lângă aplicațiile și funcționalitățile pentru mașinile autonome, aceasta se poate găsi și în alte sectoare, cum ar fi sănătate și finanțe. În prezent, companiile explorează potențialul acesteia abia la suprafață, ceea ce înseamnă că va fi un domeniu din ce în ce mai atractiv.

Cursul online care te învață să dezvolți soluții de machine learning și AI

Dacă vrei să fii în pas cu ceea ce aduce viitorul pentru tehnologiile bazate pe inteligența artificială, dar și să ai un impact în acest domeniu, poți urma un curs online care ajută să faci aplicații de machine learning și AI. Pachetul de cursuri Machine Learning and Artificial Intelligence te poate pregăti pentru o carieră într-un domeniu emergent și este disponibil pentru 39 de dolari, un preț nesemnificativ dacă ținem cont de salariul pe care urmează să-l primești și impactul pe care poți să-l ai.

Cei care se înscriu la scriu vor primi acces pe viață la patru cursuri care acoperă elementele de bază în ceea ce privește machine learning și chiar te învață cum să scrii linii de cod pentru propriile proiecte bazate pe AI. Avantajul pe care îl ai atunci când urmezi un curs online este că poți beneficia de acest training în funcție de programul tău, oricând ai timp liber, de oriunde și în funcție de propriul ritm de învățare.

Cursul online care ajută să faci aplicații de machine learning și AI oferă training la nivel de profesioniști, fiind evaluat la 480 de dolari, dar tu îl poți cumpăra cu doar 39 de dolari. Pachetul de cursuri Machine Learning and Artificial Intelligence este ținut de experți în domeniu și te învață abilități care te vor ajuta să începi o carieră într-un domeniu emergent și profitabil.