Internetul este plin de cursuri pe care ai putea să le urmezi. Totodată există și opțiunea de a te înscrie la cursurile școlii de programare deschisă în București și Cluj. Însă, dacă nu știi cu ce limbaj de programare să începi și care ar putea să-ți asigure un salariu ceva mai mare, am găsit o soluție.

Poți lua un pachet de cursuri de programare și așa poți învăța câteva dintre cele mai căutate limbaje de programare. Așa că, învață programare (aproape) gratuit cu un pachet care cuprinde cursuri pentru 10 limbaje de programare și librării online. Adică peste 210 ore de predare.

Pachetul cuprinde cursuri de programare pentru începători în Java, Go, Ruby on Rails, R, PHP, Javascript, Python, dar și cum să lucrezi cu TensorFlow sau Git. Deci vei învăța cam tot ce ai nevoie pentru a prinde un job de junior în cadrul unei companii de IT. Sau pentru a începe primele proiecte pe cont propriu.

În mod normal, costul acestui pachet de cursuri trece de 1.300 de dolari, însă vreme de câteva zile este la ofertă: 49,99 de dolari. În esență, poți lua aceste cursuri la mai puțin de 5 dolari.

Poți afla aici mai multe detalii despre limbajele de programare care îți vor asigura mereu un job în IT, cele cuprinse în pachetul de cursuri pe care ți l-am propus numărându-se printe ele.