Pe parcursul programului, cursanții primesc o bursă lunară, iar la final, au un job garantat într-unul dintre studiourile din rețeaua Ubisoft. Cursurile Coding Campus se desfășoară în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019, iar înscrierile se pot face până în luna iunie.

Ubisoft Coding Campus este un program de învățare accelerată, cursurile de programare având o durată de 6 luni. Programul este bazat pe o curriculă dezvoltată de experții în programare online de la Ubisoft. Cursanții vor beneficia și de ajutorul profesorilor colaboratori de la universități tehnice din București, precum și al profesioniștilor din comunitatatea locală de dezvoltatori de jocuri video.

Fiecare cursant Coding Campus primește o bursă lunară în valoare de 500 euro. La finalul programului, absolvenții cursului au un job garantat (pe poziția de programator online) într-unul dintre studiourile Ubisoft participante în program: Annecy, București, Montpellier, Paris, Quebec, Helsinki (Redlynx), Singapore sau Toronto. Studenții vor beneficia de suport la relocare din partea Ubisoft.

”În completarea programelor academice formale de specializare în domeniul dezvoltării de jocuri video, am creat Ubisoft Coding Campus. Vrem să susținem tinerii care își doresc o carieră în industria aceasta, iar programarea online este unul dintre cele mai noi și dinamice ramuri ale domeniului, în care au ocazia să experimenteze și să inoveze,” declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

“Curricula este dezvoltată integral de experți Ubisoft, bazându-se pe o serie de concepte și experiențe pe care un programator online le întâlnește într-un proiect. Totodată, colaborăm cu profesori de la Universitatea Politehnică București, Universitatea București și GameDev Academy pentru a le asigura cursanților cea mai bună experiență academică.”

Candidatul ideal pentru Coding Campus este pasionat de jocuri video și tehnologie, are cunoștințe de bază într-un limbaj de programare, cunoaște limba engleză la nivel avansat și își dorește o carieră în industria de divertisment.

Poți afla mai multe despre cursurile de programare inițiate de Ubisoft prin programul Coding Campus pe www.ubisoft.com/codingcampus.