Noile smartphone-uri Galaxy A6 și A6+ dispun de două camere puternice, principală și frontală și un bliț LED frontal reglabil, care asigură fotografii clare în condiții de iluminare scăzută.

Camera duală Galaxy A6+ dispune de opțiunea pentru modul Live Focus, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla efectul de profunzime de câmp și efectul bokeh înainte sau chiar după fotografiere. Imaginile pot fi personalizate cu modele de fundal într-o varietate de forme.

„În cadrul Samsung, ne dorim să oferim utilizatorilor cea mai bună experiență în ceea ce privește smartphone-urile, satisfăcând în același timp și nevoile practice ale acestora”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Samsung Electronics România.

Galaxy A6 și A6+ au difuzoare optimizate Dolby Atmos, ceea ce oferă claritate și putere sunetului. Ecranul Infinity Display marca Samsung depășește cadrul, având un raport de 18.5:9. Curbele sale netede și metalice au fost proiectate pentru a oferi o durabilitate sporită și o aderență perfectă pentru o utilizare cât mai bună.

Totodată, smartphone-urile integrează câteva caracteristici populare disponibile pe flagship-urile Samsung, inclusiv o securitate ridicată prin recunoașterea facială și scanarea amprentelor.

Ambele dispozitive fac multitasking-ul rapid și ușor prin App Pair, folosind pe deplin ecranul ergonomic al Galaxy A6, ceea ce permite utilizatorilor să împerecheze două aplicații, înjumătățind timpul și dublând eficiența. Utilizatorii Always on Display pot obține informații dintr-o privire fără a debloca telefonul, economisind timp și durata de viață a bateriei.

Galaxy A6 și A6+ dispun de Bixby Vision, Home și Reminder.

Smartphone-ul Galaxy A6 va fi disponibil în magazinele partenerilor începând cu această săptămână, urmând ca modelul Galaxy A6+ să ajungă pe piață în luna iunie.