În ultimii ani, există o trecere semnificativă de la publicitatea pe TV, radio și print spre digitial, care câștigă tot mai mult teren și devine mediul dominant, unde se varsă și cele mai mari bugete. Așadar, nu mai este suficient să știi cum să urci o fotografie pe Facebook, ci mult mai multe lucruri în plus, de exemplu, cât de des trebuie să postăm în social media.

Poți învăța cele mai bune practici de marketing în social media cu ajutorul cursului Silicon Valley Social Media Marketing Certification Course, pe care îl găsești la reducere, cu doar 19,99 de dolari, adică aproximativ 90 de lei.

Training-ul este realizat de Silicon Valley Digital Marketing Institute, iar în cele 38 de ore ale cursului vei învăța despre cum funcționează, de fapt, campaniile de marketing în social media, cu aplicare pe cele mai populare platforme, printre care Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest.

La finalul cursului de social media marketing, vei ști care sunt cele mai eficiente modalități de a crește impactul oricărui brand, de a mări numărul de followeri și cum să-i convertești în clienți care să-și lase banii în afacerea companiei. De asemenea, acest training de social media marketing te va învăța să-ți îmbunătățești comunicarea prin canalele de mesagerile și să-ți personalizezi campaniile, astfel încât să ajungi la audiența pe care o targetezi, pentru a aduce succes brandului.

După încheierea cursului de social media marketing, vei primi certificarea SVDMI, care dovedește că ai dobândit cunoștințele necesare pentru a construi o strategie eficientă în social media. De obicei, Silicon Valley Social Media Marketing Certification Course ajunge la aproape 4.000 de dolari, așa că la prețul de 19,99 de dolari este ca și cum l-ai primi gratis.

În articolul de aici găsești alte câteva cursuri de social media, care te învață cum să stăpânești comunicarea și promovarea în online.