Cunoștințele de editare în Photoshop pot fi utile atât pentru cei care își doresc să urmeze un parcurs profesional avansat în acest domeniu, cât și pentru antreprenorii care au nevoie să își creeze un logo al companiei, precum și alte materiale promoționale, fără să investească bani.

Adobe Photoshop Tutorials

Dacă obiectivul tău este de a învăța să editezi imagini în programul Photoshop, să mergi direct la sursă ar trebuie să fie prima opțiune. Adobe oferă acces la o multitudine de videoclipuri și tutoriale concepute pentru a te ajuta să înveți elementele de bază, dacă ești la început, și să mergi treptat spre tehnici mai avansate. Tutorialele sunt gratuite, așa că poți să le folosești oricând ai timp liber.

Udemy

Chiar dacă majoritatea cursurilor de pe platforma Udemy sunt contra cost, există și numeroase opțiuni gratuite, concentrate pe Photoshop. Multe dintre acestea sunt potrivite pentru începători și, în general, sunt apreciate de către cei din comunitatea Udemy.

Alison

Similar cu Udemy și alte platforme de învățare, Alison oferă acces la două cursuri gratuite, menite să te ajute să înveți să faci editare în Photoshop, precum și alte cursuri care ar putea fi utile, cum ar fi ghiduri pentru fotografie digitală.

Floqq

Floqq oferă un curs gratuit numit „Înveți Adobe Photoshop în 30 de zile”. Cursul este împărțit în 30 de pași și include 32 de videoclipuri (o introducere și concluzie și un videoclip pentru fiecare pas).

tuts +

Această platformă merge dincolo de elementele de bază și îți permite să înveți tehnici de editare în Photoshop pentru a te ajuta să realizezi imagini mai complexe, cum ar fi imagini realiste cu ștampile din ceară sau o imagine integrată între poza de copertă și cea de profil de pe Facebook.

Dacă dorești să-ți faci propriul site sau te gândești ca pe lângă job să te apuci să-ți mai ajuți prietenii care au startup-uri și au nevoie să fie prezenți în mediul digital, am găsit un pachet de cursuri care te pot ajuta să înveți progamare web.