Learning Lab a înregistrat o creștere semnificativă în ultima vreme, atât în ceea ce privește conținutul disponibil cât și numărul utilizatorilor, așa că a mai adăugat 4 noi cursuri gratuite de programare. Unele dintre ele au de-a face cu noțiuni ce țin de platformă – de exemplu, Uploading to GitHub sau Migrating to GitHub – iar ”învățăceii” află mai multe despre cum pot adăuga noi proiecte în platformă. Totodată, cursul denumit Community Starter Kit îi învață pe programatorii nou veniți pe platformă care este documentația necesară pentru adăugarea unor noi proiecte.

Singurul curs generic, din care pot învăța și cei care nu au încă noțiuni de programare sau cei care vor să se specializeze în altceva, este cel de introducere în HTML. Pentru a avea acces la aceste cursuri trebuie să vă faceți un cont pe GitHub.

GitHub este o platformă folosită de către companii și developeri pentru a le găzdui proiectele, documentanția și codurile de programare. GitHub găzduiește 27 de milioane de dezvoltatori de software care lucrează în peste 80 de milioane de arhive de cod. La începutul lunii iunie, GitHub a fost achiziționat de Microsoft, suma vehiculată fiind de circa 5 miliarde de dolari.