Competențele digitale sunt printre cele mai valoroase la momentul actual și vor continua să rămână, datorită progresului tehnologic. Ca să ții pasul cu schimbarea, ai putea să iei în considerare niște cursuri online de programare care te învață să codezi.

The Complete Python Bootcamp - 9,99 dolari

Python este unul dintre cele mai la modă limbaje de programare în momentul de față. Considerat a fi un limbaj de programare entry-level excelent, Python poate fi aplicat în machine learning și este folosit de gigantul tech Google. Prin intermediul materialelor video, articolelor și exercițiilor practice, cursul online de programare Python Bootcamp începe cu elementele de bază, iar la finalul acestuia vei putea să dezvolți propriile jocuri și aplicații. Dacă ești un începător în programare și vrei să urmezi ceva simplu, dar care să-ți aducă beneficii pe termen lung, învață cu acest curs online de programare cu doar 10 dolari, redus de la 195 de dolari.

The Complete JavaScript Course 2018 - 9,99 dolari

Un alt limbaj de programare popular este JavaScript, un instrument excelent pentru a construi website-uri. Acest curs online de programare ar trebui să te ducă de la nivelul de începător la unul de dezvoltator de website avansat. Nu te învață doar limbajul JavaScript în sine, dar și cum să scrii linii de cod. La finalizarea cursului JavaScript vei putea să dezvolți aplicații, vei ști să programezi așa-zilele „bucle” (loop), o instrucțiune specială care repetă un bloc de cod, și vei înțelege mai bine cum funcționează JavaScript din interior. Poți cumpăra acest curs online de programare cu doar 10 dolari, prețul lui integral fiind de 200 de dolari.

The Complete iOS App Development Bootcamp - 9,99 dolari

Te-ai întrebat vreodată cum au fost dezvoltate aplicațiile de pe iPhone? Dacă răspunsul este afirmativ și, mai mult decât atât, îți dorești să dezvolți chiar tu unele, poți face asta cu un curs online de programare, care te învață să dezvolți aplicații iOS folosit limbajul de programare Swift. Partea bună este că nu ai nevoie de experiență pentru a te avânta să urmezi acest curs cu un curriculum cuprinzător. Îți poți îmbunătăți competențele trecute în CV sau poți chiar să pornești un startup. Acest curs de programare de va învăța să codezi cu programe bazate pe realitatea augmentată, precum și machine learning. Redus de la prețul original de 200 de dolari, poți profita de ofertă și să iei acest curs online de programare care te învață să codezi cu 10 dolari.