Un simplu site de prezentare nu prea mai este suficient acum pentru a-ți asigura loialitatea clienților pe care-i ai deja sau pentru a-ți atrage noi utilizatori. Ca să vezi care sunt tendințele din marketing pentru 2019, citește acest material și informează-te asupra strategiilor pe care le poți aborda pentru a fi relevant, în continuare, pentru partenerii tăi.

Totodată, ca să-ți construiești un site atrăgător și optimizat, poți apela la ajutorul programatorilor, specialiștilor în design și SEO listați pe platforma BizTool.ro.

Însă, dacă ți-ai propus ca în acest an să înveți ceva nou și, în același timp, să îmbunătățești prezența în online a afacerii tale, avem pentru tine câteva cursuri online care își vor oferi cunoștințele necesare pentru a face un site care să-ți atragă clienții.

Un site optimizat, care folosește anumite culori, fonturi, care are butoane de call-to-action, va aduce un nivel sporit de încredere din partea utilizatorilor. În acest caz, nu rata cursurile online de UX/UI (user experience/use interface) care te vor învăța să faci un site memorabil.

Am găsit o ofertă pentru un pachet de cursuri care pune piatra de temelie în cariera ta de designer UX/UI și te va ajuta să construiești site-uri atrăgătoare pentru clienții tăi, sau, de ce nu, să faci niște venituri suplimentare lucrând pentru alți antreprenori și realizând pentru ei site-uri de impact.

Denumit Complete UI & UX Design Master Class Bundle, acest pachet de cursuri cuprinde 45 de ore de lecții predate de experți în design, împărțite în 8 lecții care te învață de la cum să folosești Adobe Photoshop, Illustrator sau InDesign, cum să aranjezi caractere și cuvinte pentru a crea site-uri cu un design atractiv.

Costul acestui pachet de cursuri este de 39 de dolari, și vei învăța:

  • Web Design: Workflow of Modern Web Design
  • Typography for Designers & Developers
  • UI/UX & Web Design Using Adobe XD
  • Photoshop, InDesign & Illustrator 101
  • UX Design for Beginners
  • UI Design with Photoshop: From Beginner to Expert
  • Freelancing Career Guide for Designers & Developers
  • Design Mobile App Icons Using Photoshop & Illustrator

Află de aici cum trebuie să arate un website pentru a atrage consumatorii.