Robot uprising aside, câteva noțiuni, chiar și de bază, de programare nu strică niciodată. Iar dacă ți-ai propus să înveți ceva nou în acest an, să-ți schimbi locul de muncă sau să treci într-un nou departament la jobul actual, niște cursuri care te învață noțiuni elementare de programare sunt mai mult decât o achiziție utilă.

Pe Entrepreneur.com am găsit o ofertă pentru un pachet de astfel de cursuri de programare. The Complete Learn to Code Master Class Bundle cuprinde 9 cursuri de programare pentru începători. Iată ce vei putea învăța:

Basic Introduction To C++ For Beginners – cursul are o durată de 3 ore și veți învăța, în ritmul vostru, cum să scrieți programe în C++ (limbajul este util pentru cei care vor să lucreze în gaming sau în securitate cibernetică, construind aplicații care opresc malware-ul).

Become A Full Stack Web Developer: Beginner To Advanced

Build Responsive Real World Websites with HTML5 and CSS3 - învață cum să construiești site-uri urmând cele 11 ore de curs în HTML5, CSS3 (un limbaj care definește layout-ul pentru documentele HTML: acoperă culori, font-uri, margini, linii, înălțime, lațime, imagini de fundal) și jQuery.

JavaScript Essentials: Get Started With Web Coding

C# 7 & .NET Core 2.0 Recipes – C# este un limbaj de programare conceput de Microsoft la finalul anilor ’90, fiind realizat ca fiind un concurent pentru Java. C-sharp poate fi folosit pentru construirea unei game întregi de aplicații pe framework-ul .NET. Conținutul din acest curs poate fi parcurs în 5 ore.

The Complete Google Go Programming Course For Beginners - Go este folosit pentru a construi aplicații simple și rapide, este optimizat pentru a rula pe diverse procesoare. Acest curs are 51 de lecții ce pot fi parcurse în 5 ore.

From 0 to 1: Learn Python Programming Easy as Pie

Java Programming for Beginners

Git Complete: The Definitive, Step-By-Step Guid - Git este un sistem de versionare a codului, fiind scris de Linus Torvalds, creatorul Linux. Acest git a fost creat astfel încât să țină evidența tuturor modificărilor dintr-un anumit cod.

Deși valoarea acestui pachet de cursuri de prorgamare se ridică la vreo 1.300 de dolari, în oferta de pe Entrepreneur cursurile pot fi cumpărate cu 79 de dolari, fiind chiar și o altă reducere care duce prețul la numai 39 de dolari. La așa ofertă chiar merită să învățați programare în 2019 și să vă măriți șansele de a avea un job mai bine plătit.

Cinci limbaje de programare care îți vor aduce salarii mari