Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Cine este Dan Mocanu

Dan Mocanu este antreprenor, practician atestat Blue Ocean Strategy și arhitect al inovației în valoare.

Dan a trăit timp de 17 ani în SUA, iar experiența sa include 7 ani la Microsoft ca inginer software și team lead, și 9 ani de predare a fizicii și matematicii la mai multe colegii din Seattle înainte de a se întoarce în România în 2004.

Totodată, Dan Mocanu este laureat al Medaliei Majestății Sale Margareta a României, Custodele Coroanei, oferită pentru inovație în antreprenoriat.

Dan a adus Strategia Oceanului Albastru în activitatea sa de lucru cu Consiliul de Administrație și cu directorul executiv al Fundației Regale pentru a ajuta fundația să-și redefinească programele și să se stabilească ca fundație națională.

Expertul român a avut un rol esențial în a ajuta Fundația să aducă inovații de valoare în misiunea, viziunea și programele sale pentru a deveni o organizație modernă și cea mai de încredere și recunoscută organizație din țară.

Se descrie ca fiind ”un explorator al posibilităților în domeniul afacerilor, al ingineriei software, al muzicii și al fizicii. În calitate de coach, este un catalizator al performanțelor individuale și de echipă. Ca organist, este un elev al perfecțiunii lui Bach.”

Dan este un practician al Strategiei Oceanului Albastru și fondator al Blue Zygote™ Innovation Think Tank, Leap Forward și TimePal® și co-fondator al Partitura™.

Are și experiență de coach independent, fiind membru ICF, format în metodologia riguroasă și tradițională ICF cu Alain Cardon și în coaching ontologic cu Werner Erhard, Steve Zaffron, Alan Cahn și alți câțiva asociați cheie.

Dan și-a adus expertiza la Converge 2019, la Praga, unde a condus un workshop de 90' cu un ochi pe Strategia Oceanului Albastru pentru coachi.

A inițiat progrese personale și de afaceri cu peste 200 de companii locale și multinaționale și câteva mii de directori și proprietari de afaceri.

Clienții care lucrează cu Dan au un randament al investiției de cel puțin 10 la 1, cu venituri suplimentare cumulate de peste 50 de milioane de dolari.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

Workshop: cum vă pregătiți pentru viitor

La Startup Elites, tabăra de antreprenoriat care are loc între 6 și 9 octombrie la hotel Carmen din Predeal, Dan va susține un workshop cu titlul ”Cum să vă pregătiți pentru viitor”, în care participanții vor explora alături de el opțiunile pentru viitor din perspectiva Strategiei Oceanului Albastru, ”mentalitatea emblematică pentru inovatori”, așa cum spune Dan.

”Tendințele în timp se manifestă în ambele sensuri, la fel ca ratele dobânzilor. Ele lucrează pentru noi sau împotriva noastră. Același lucru este valabil și pentru relația noastră cu tendințele în timp. Cei care le depistează din timp pot reacționa și le pot întoarce în avantajul lor, în timp ce cei care le sunt supuși în cel mai bun caz vor reacționa fără prea mult cuvânt de spus”, își descrie, pe scurt, Dan Mocanu workshop-ul pe care-l va susține în cadrul taberei Startup Elites.

Startup Elites 2022 - de ce să te înscrii

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Design thinking
  • Product Market Fit
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Strategii de dezvoltare
  • Critical thinking
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Research pentru afacerea și ideea ta

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Despre speakerii taberei de antreprenoriat Startup Elites am scris pe start-up.ro și avem o colecție de oameni care chiar au făcut sau fac antreprenoriat. Și îl fac nu vorbind despre el, ci practic. Așa că ai de învățat de la ei.

Găsești aici o listă a workshop-urilor taberei Startup Elites și a mentorilor acestei ediții.