Noile Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai puternice și rezistente pliabile create de Samsung până acum, cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1, rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning Gorilla Glass Victus+, dar și cu cu cel mai înalt standard de impermeabilitate, IPX8.

”În urmă cu trei ani am lansat prima serie de telefoane pliabile din lume. Cererea pentru astfel de dispozitive este, cu siguranță, în continuă creștere, ceea ce înseamnă că suntem la câțiva pași de momentul în care pliabilele vor deveni mainstream, pentru publicul larg. Cu cea de-a patra generație de telefoane pliabile nu doar că răspundem acestei cereri, ci și nevoii oamenilor de a avea dispozitive care să le ofere mai multe tipuri de experiențe posibile cu ajutorul telefonului, într-o lume hiper-conectată”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Galaxy Z Flip4, un instrument potrivit pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare, are acum și mai multe opțiuni pentru poze din unghiuri aproape imposibile, cu modul FlexCam, dar și pentru selfie-uri de înaltă calitate, datorită modului Quick Shot acualizat. Camera a fost modernizată și echipată cu un senzor cu 65% mai luminos, pentru ca fotografiile și videoclipurile să fie mult mai clare și mai stabile, indiferent dacă este zi sau noapte.

Pentru a permite utilizatorilor să rămână mai mult timp conectați, capacitatea bateriei a fost extinsă la 3,700mAh. În plus, noul Galaxy Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute).

Află detalii despre Samsung Galaxy Flip4 și Samsung Galaxy Fold4 dintr-un hands-on pe care l-am realizat recent cu cele două dispozitive.

Galaxy Z Fold4, potrivit pentru multitasking, are o nouă bară de activități ce oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul ușor la aplicațiile preferate sau recent folosite.

Cu noul Galaxy Z Fold4 se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate prin opțiunea multi-window. Experiența de multitasking este completată de funcționalitățile S Pen-ului, care permite desenarea și luarea de notițe din mers.

Galaxy Z Fold4 este prevăzut cu tehnologie hiper-rapidă 5G, are un ecran principal de 7.6 inci, mai luminos, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, ceea ce face ca inclusiv experiența de gaming pe telefon să devină mai captivantă.

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Flip4 pornește de la 5,399 RON, iar pentru Galaxy Z Fold4 pornește de 8,899 RON.