Your Tribe este un proiect de tip bootcamp care se desfășoară pe parcursul a patru zile (14-18 iunie 2017), organizat de către Date A Startup, care va aborda tema culturii organizaționale. Evenimentul se adresează în principal antreprenorilor aflați în căutare de metode de îmbunătățire a atmosferei de lucru din cadrul companiei lor, modalități de a atrage oameni talentați și potriviți profilului companiei, astfel încât să aibă o rată de retenție crescută a angajaților.

Bootcamp-ul va începe miercuri, 14 iunie, de la ora 18:00, odată cu sosirea participanților și se va încheia duminică,18 iunie.

Programul este structurat pe trei zile. În prima zi se vor descoperi poveștile fiecărui lider, iar în cea de-a doua zi se vor împărtăși bune practici cu antreprenori experimentați, care au înțeles importanța adoptării unei culturi de tipul freedom centered. În ziua a treia, mentorii vor lucra cu participanții la dezvoltarea unui plan de acțiune personalizat pe nevoile și capacitățile companiilor pe care le conduc. Acest eveniment dorește să ofere experiențe practice care să inspire antreprenorii de mâine.

Printre mentorii și speakerii prezenți la eveniment, se numără Andreea Roșca (autoarea cărții Cei care schimbă jocul), Andreas Fuhrmann (Managing Partner la Transearch), Corina Anghel (Cofounder la Rocketists), Adrian Dinu (Team Development Advisor la Human Synergetics), Ilma Nausedaite (Marketing Manager la Mailerlite), alături de alți antreprenori.

Your Tribe este un eveniment organizat de către Date a Startup, o platformă de internshipuri în companii mici si mijlocii, înființată în anul 2016. Date a Startup urmărește internshipurile plătite și calitative din punct de vedere al progresului profesional. Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul Date a Startup, pagina dedicată a proiectului, sau puteți scrie la adresa alex@dateastartup.com sau pe pagina de Facebook.