De asemenea, vor fi susținute prezentări ale celor două programe de masterat pe care facultatea din Anglia le organizează îmrpeună cu SNSPA. Cursul va fi susținut de Dr. Nikolaos Dimitriadis, director de dezvoltare la Universitatea din Sheffield, iar lectura este disponibilă pentru oricine este interesat, accesul fiind gratuit. Pentru mai multe detalii despre cum poți participa, va trebui să completezi un formular online, aici.

Cursul va fi unul despre comunicarea atât în viața personală cât și în afaceri. Se adresează clarității cu care ar trebui să tratăm fiecare aspect și beneficiile pe care am putea să le câștigăm în urma unei gestiuni mai bune a comunicării. Dr. Dimitriadis folosește noi modele neurologice și comportamentale pentru a demonstra cu lux de amănunte că oamenii ar trebui să învețe urgent noi moduri de comunicare.

Masteratul SNSPA în parteneriat cu Sheffield University pentru startupiști

Cost program master SNSPA - University of Sheffield by Oana Cosman on Scribd

Mai multe detalii despre SNSPA și Sheffield University și despre programele de masterat pe care aceste două Universități le propun studenților români puteți afla de pe start-up.ro, aici.