How to Web și Tekwill organizează la Chișinău, pe 16 mai, cel de-al doilea eveniment din seria Demo Nights din acest an. Vor fi mai multe evenimente tot anul în România, în anticiparea următoarei ediții How to Web.

De la mijlocul lunii aprilie, How to Web a dat din nou startul din nou seriei de evenimente Demo Nights, în care startup-uri din România și din Republica Moldova sunt descoperite, iar antreprenori experimentați, care au luat deja investiții, le vorbesc celor mai tineri. O mulțime de startup-uri care au fost la Demo Nights au primit investiție.

Demo Night ajunge la Chișinău joi, pe 16 mai, iar 5 antreprenori de acolo pot să-ți prezinte startup-urile pe scenă. Dacă te înscrii la pitch primești feedback din partea panelului de experți, te conectezi și ai contacte mai bune în industrie. Pitch-urile durează 5 minute și apoi 5 minute de Q&A.

Poți să te înscrii ca să participi în public la Demo Night Chișinău aici.

Invitatul special al acestei ediții este Mihai Rotaru, fostul fondator al Clever Taxi, una dintre cele mai mari aplicații din țara noastră prin care poți să comanzi un taxi, achiziționată în 2017 de către Daimler Mercedes, actual fondator Code5 Media.

Următoarele evenimente Demo Nights vor avea loc pe 30 mai - Timișoara, 13 iunie - București, 27 iunie - Oradea, 29 august - București, 26 septembrie - Brașov, 10 octombrie - București, 24 octombrie - București.

Rezultate după Demo Nights

Multiple startup-uri care au fost la Demo Nights au mers mai departe și au luat investiții. 30% din startup-urile de la Demo Nights 2018 au fost finanțate până la finalul anului.

8 milioane de dolari a fost suma totală a investițiilor în startup-urile care s-au prezentat la Demo Nights, iar 4 acceleratoare au acceptat startup-uri de la Demo Nights. Chiar dacă nu există o legătură directă, Demo Nights poate fi o ocazie să cunoști investitori, să faci relații și să te antrenezi la pitching.

Printre startup-urile care au luat investiție în 2018 se numește Apiary Book, Blink Network, Instant Factoring, End Test (București), Engage App, Clever Wash (Cluj), Homefresh , Xvision (Timișoara) și Nifty Learning (Iași).