Pe data de 25 februarie, fondatorii de startup-uri, investitorii angel sau reprezentanți ai fondurilor de investiții, precum și cei care cochetează cu antreprenoriatul sunt invitați la o primă ediție a evenimentelor Demo Nights.

O serie de startup-uri vor pitch-ui în fața unui juriu format din Cristian Negruțiu (partener în cadrul Sparking Capital), Sergiu Pop (startup program manager la Microsoft), Vlad Ionescu (global head of growth marketing în cadrul UiPath), Monica Obogeanu (startup programs manager Orange) și alții.

Poți să vezi descrierea evenimentului și alte detalii pe pagina de Facebook a Demo Nights - Early Stage Investments.

Totodată, în cadrul evenimentului va avea loc o discuție axată pe oportunitățile de finanțare pentru startup-urile la început de drum alături de Florin Stoian, fondator Milluu, o aplicație ce digitalizează întregul proces de închiriere a apartamentelor. Startup-ul a primit o finanțare la începutul acestui an de la Early Game Ventures și Roca X.

Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi (vândută către World Com Trading în 2012) și Yellow Menu (care a primit investiții de 300.000 euro în 2019).

Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei.

Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informații despre cei care vor să le închirieze apartamentul și pot lua decizii informate, având acces la profilul chiriașilor, detaliile de mutare (când se mută, cu cine, pentru ce perioadă) sau solicitând validarea contului prin actul de identitate.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

Conferința How to Web a fost lansată în 2010. A pornit ca o conferință dedicată startup-urilor și a ajuns unul din cele mai mari și importante forumuri de învățare din Europa Centrală și de Est. De la an la an a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei. În cadrul conferinței, inovațiile și tacticile din zona de startups sunt puse la îndemâna tuturor participanților pentru a le putea adapta și însuși pentru creșterea propriilor proiecte și afaceri.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: howtoweb.co.