Acest articol a fost publicat prima oară în rubrica „Nota redacției” din newsletter-ul start-up.ro din data de 4 noiembrie 2022. Abonează-te aici.


Nu am reușit să fac toate materialele pe care mi le-am propus, din păcate, chiar momentan am reușit să fac un singur material, povestea Ludmilei Corlățeanu și a brandului ei de haine Milla Milla.

Mai am pe listă și alte business-uri care-mi plac foarte mult și cărora vreau să le aflu povestea și de la care sper să aflu, concret și corect, și detalii despre investiția inițială, despre documentele de care au avut nevoie pentru a pune pe picioare business-urile (specifice și domeniilor lor de activitate), despre producție, furnizori, etc, despre cum au crescut și ce planuri de viitor au.

Dar vreau să vă rog și pe voi să-mi recomandați afaceri – ale voastre sau ale prietenilor, cunoscuților, afaceri care vă plac – despre care să scriem pe bune. Doar să fiți deschiși, sau antreprenorii, fondatorii pe care-i recomandați, să răspundeți/răspundă pe bune, concret și fără teamă.

Fără teamă că veți/vor fi judecați, fără teamă că alții ”vor fura” ideile (am mai vorbit și în trecut despre această teamă irațională). Ideea e să învățăm toți din reușite, din greșeli, să fim mai buni, să facem afaceri frumoase, să ne dezvoltăm împreună.

Așadar, vă las un formular în care sper să-mi scrieți propunerile voastre.

Eu abia aștept să le aflu și, mai ales, să scriu despre acești fondatori și aceste business-uri și vă mulțumesc anticipat.