În fiecare joi participăm la matinalul "Espresso" de pe Radio România Cultural. Pagina lor de Facebook poate fi găsită aici, iar frecvențele Radio România Cultural pot fi ascultate aici. Am vorbit în secțiunea săptămânală cu start-up.ro despre Sanguinity, aplicația pentru donatorii de sânge, pe care am prezentat-o și în emisiunea "Ziua Zero".

De asemenea, în a doua jumătate am abordat modul în care tehnologia schimbă fotbalul și alte sporturi. Am vorbit despre cum analiza de date poate decide dacă un jucător poate fi transferat sau nu, cum se fac echipele și tacticile, dar și cum sunt folosite dronele la Real Madrid. În plus, un raport HTC arată că până în 2050 vor fi androizi care vor juca sportul rege, iar tricourile inteligente vor fi dezvoltate la nivel înalt.

Dacă vrei să asculți tot podcast-ul, dă click pe linkul de mai jos. Durează doar 12 minute. Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru ultimele review-uri, știri din tehnologie și antreprenoriat, dar și emisiuni la radio.