Pe lângă opțiunile existente, care includ cele mai populare aplicații de social media, de streaming video și de muzică, clienții noi și cei existenți au la dispoziție o opțiune nouă, care oferă acces la cele mai populare aplicații pentru hărți și navigare în trafic fără a consuma date din abonament. Această opțiune va fi disponibilă începând din 5 decembrie.

În portofoliile precedente, aplicațiile specifice erau alocate anumitor tipuri de abonamente. Ca noutate, clienții pot acum să aleagă tipul de aplicații pe care doresc să le utilizeze fără a consuma date din abonament, această posibilitate fiind valabilă pentru toate abonamentele începând de la 9 euro.

În plus, noul portofoliu de abonamente Vodafone România include pachete special concepute pentru familii. Clienții pot alege acum dintr-o gamă mai largă de pachete, care includ fie două, fie trei abonamente adaptate, cu valoare îmbunătățită pe partea de bonusuri de date și telefoanele. De exemplu, un pachet de familie pentru doi membri, în valoare de 14 euro, constă într-un abonament cu 5 GB și acces la două dintre cele patru categorii de aplicații favorite care nu consumă traficul de date inclus și un abonament cu 3 GB trafic de date. Acest pachet include de asemenea, ca beneficiu pentru ambii membri ai familiei, un număr nelimitat de minute de convorbiri în orice rețea. Pentru un pachet de familie în valoare de 30 de euro, clienții Vodafone România beneficiază de trei abonamente incluse și de un sistem de rate flexibile pentru achiziția unui smartphone.

„Clienții noștri au acum și mai multă libertate pentru a se bucura de conținutul online preferat fără a consuma traficul de date din abonamente, având la dispoziție o listă îmbogățită de opțiuni, care acum include cele mai populare aplicații pentru hărți și navigare în trafic. În plus, campania de Crăciun marchează un pas făcut în planul nostru de extindere în casele oamenilor, abordând nu numai clienții individuali, ci și familiile lor, cu oferte inovatoare, care trec dincolo de simplele reduceri și bonusuri de date,” a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director Vodafone România.

Mai multe detalii despre portofoliul actualizat de abonamente sunt disponibile pe www.vodafone.ro/abonamente, în secțiunea dedicată.