Să rămâi competitiv într-o piață în care concurenții tăi se digitalizează rapid este cu siguranță o provocare mare pentru orice IMM. Companiile care au început digitalizarea devreme au dobândit avantaje competitive, dar există soluții care îți permit să arzi etape și să adopți soluții tehnologice pentru a intra în era digitală, a reduce costurile și a ține pasul cu competiția.

Spațiul tradițional, offline, nu mai este o soluție dacă vrei ca afacerea ta să reziste, pentru că atât competiția, cât și clienții tai, s-au mutat în online.

Speakerii Digital IMM îți vor oferi cele mai eficiente instrumente pentru transformarea digitală a IMM-ului tău, de la acceptarea plăților electronice, semnătura digitală și până la fondurile pe care le poți obține pentru a accelera drumul spre digital.

Înscrie-te aici pentru a afla soluțiile pentru IMM-uri și care sunt planurile Guvernului pentru a le susține.

Nu în ultimul rând, joi, începând cu ora 11:00, vom dezbate și planurile Guvernului pentru susținerea IMM-urilor în procesul de digitalizare și care sunt proiectele de simplificare a relației cu ANAF-ul și alte autorități publice. Speakerii confirmați până acum sunt:

  • Vladimir Kalinov, Head Of Retail Division, Raiffeisen Bank Romania
  • Cătălin Crețu, General Manager, România, Croația, Slovenia & Malta, VISA
  • Iulian Popescu, Consilier al Primului-Ministru pe probleme de digitalizare și administrație publică

Nu lăsa digitalizarea pe mâine și alege să rămâi competitiv. Participă la Digital IMM și pregătește-ți compania pentru concurența din era digitală.