Panasonic și-a lansat cea mai recentă versiune a scannerului de mare performanță, modelul KV-S1026C-MKII, conceput pentru afaceri mici și mijlocii.

Scannerul dispune de câteva funcționalități importante care îmbunătățesc procesul de scanare. Acesta vine cu un mod de operare intuitivă, un senzor cu ultrasunete care poate detecta dubla alimentare cu hârtie (Ultrasonic Double-Feed Detection ce inseamna) și sistem de prevenire activă a rotației duble (Active Double-Feed Prevention Roller System). Asta înseamnă că sistemul are o viteză mare, o rezoluție de 300 dpi și capacitatea să convertească în fișiere digitale 30 de pagini pe minut.

Noua versiune include și suita de aplicații Image Capture Plus de la Panasonic, care permite scanarea și previzualizarea documentelor înainte de a le exporta în anumite locații, cum ar fi un folder pe calculator, pe e-mail sau Microsoft SharePoint. În plus, smallbiztrends.com spune că documentele scanate pot fi salvate într-o varietate de formate, inclusiv PDF, TIFF sau JPEG,

Opțiunea de vizualizare automată oferă utilizatorilor 9 imagini cu diferite opțiuni de calitate pentru fiecare document scanat. Aceștia pot să aleagă cea mai bună imagine, să aplice setările respective pentru restul documentelor scanate sau să le ajusteze pe fiecare separat.

De asemenea, rescanarea automată permite utilizatorilor să regleze imaginile scanate fără a fi nevoiți să rescaneze documentul original.