Printre țările în care se va lansa serviciul se numără Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia și Ungaria, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Teritoriile Palestinei, Polonia, Qatar, România, San Marino, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Tunisia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vatican și Yemen.

Prețurile abonamentelor pentru fiecare țară nu au fost încă dezvăluite.

Disney Plus a fost lansat în toamna anului 2019 și are 118 milioane de abonați. În Europa, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

Disney Plus găzduiește filme și emisiuni de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Pe anumite piețe internaționale, include, de asemenea, noua marcă de conținut de divertisment general, Star, prin intermediul căreia oferă conținut de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures.

În afara Europei, Disney Plus a fost lansat în Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong. În India, serviciul este cunoscut sub numele de Disney Plus Hotstar și este lider de piață. Marca Disney Plus Hotstar este utilizată și în Indonezia, Malaezia și Thailanda, unde funcționează cu un model de afaceri semnificativ diferit de cel al piețelor mai dezvoltate.