Pe 12 septembrie va avea loc evenimentul anual organizat de Apple, atunci când anunță lansarea unor noi produse pe piață. Cei de la 9to5Mac au reușit să vadă un streaming video de la Apple care dezvăluie designul pe care îl are Apple Watch Series 4 și un nou model de telefon, iPhone XS, citează The Verge.

Apple Watch Series 4 - display masiv și mai multe feature-uri

Modelul Apple Watch Series 4 pare să aibă cea mai mare schimbare de până acum. Ecranul este mai mare, aproape edge-to-edge, iar corpul ceasului este mai subțire. Dimensiunea generoasă a display-ului înseamnă că poate încadra mai multe informații, respectiv, pe ecran apar 9 aplicații.

Apple ar fi optimizat și modul în care se raportează la un ceas cu LTE (un standard pentru comunicațiile mobile 4G): coroana digitală implementată în Apple Watch are acum un inel roșu, ceea ce o face mai subtilă față de versiunea anterioară, când era roșie integral.

Cei de la 9to5Mac au mai observat și ceea ce pare a fi un microfon în plus pe partea dreaptă a smartwatch-ului, iar butonul de sub coroană se camuflează pe corpul dispozitivului mai mult ca înainte. Publicația mai scrie că ceasul va rămâne compatibil și cu anterioarele curele.

iPhone XS - dimensiuni generoase și design auriu

The Verge mai scrie și despre noul model iPhone, despre care 9to5Mac spune că va fi lansat pe 12 septembrie, la evenimentul Apple. Imaginile scurse în presă prezintă iPhone XS într-o nuanță nouă de auriu, iar terminalul ar urma să aibă două dimenisiuni - deci, este foarte posibil să vedem și o variantă Plus.

Nu există certitudine cu privire la veridicitatea imaginilor, dar publicația scrie că acestea arată asemănător cu ceea ce Apple ar produce, iar telefonul este fotografiat din același unghi pe care compania îl folosește în materialele de marketing pentru iPhone.

Se așteaptă ca Apple să lanseze un al treilea dispozitiv, cu un ecran de 6,1 inci OLED, care va avea același design cu cele de mai sus, doar că va avea o ramă din aluminiu, și nu din oţel inoxidabil ca la iPhone X și XS.

Acum o săptămână, tot jurnaliștii de la 9to5Mac, ar fi descoperit că Apple a publicat accidental câteva informații despre design-ul unuia dintre noile modele iPhone, numit iPhone xx. Jurnaliștii spun că iPhone xx ar putea avea un design similiar cu al modelului iPhone X, care este dotat cu Face ID, dar lipsește butonul Home, vine pe mai multe culori, nu are o cameră dublă pe spate și renunță la caracteristica 3D Touch.