Pe platforma de dezvoltare Xcode al Apple a fost afișată o listă cu terminale iPhone, pe care sunt incluse modelele vechi și noi din portofoliul Apple, inclusiv un model necunoscut, „iPhone xx”, scrie Forbes, despre descoperirea făcută de către jurnaliștii de la 9to5Mac.

Potrivit acestora, iPhone xx ar folosi un chip A10, același folosit pe modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Se presupune că Apple va lansa trei telefoane noi luna viitoare - unul de 5,8 inci OLED, unul de 6,5 inci LCD și altul de 6,5 inci OLED.

Jurnaliștii spun că iPhone xx ar putea avea un design similiar cu al modelului iPhone X, care este dotat cu Face ID, dar lipsește butonul Home, vine pe mai multe culori, nu are o cameră dublă pe spate și renunță la caracteristica 3D Touch. Ei mai cred că este posibil ca iPhone xx să fie succesorul iPhone SE.

Dacă aceste informații sunt adevărate sau este doar un dispozitiv folosit în testările interne, rămâne de văzut în scurt timp, când va avea loc lansarea oficială.

Până atunci, urmărește mai jos review-ul start-up.ro pentru iPhone X - telefonul de azi care dă startul trendului de mâine.

Foto credit: 9to5Mac