DocProcess a fost selectată în categoria Scaleups, categoria dedicată firmelor cu cifră de afaceri sau finanțare atrasă, de la 1 mil. euro până la 2,6 mil. euro.

Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii. Anul acesta, BCR InnovX propune participanților sesiuni de training noi, concepute pentru a-i ajuta să se dezvolte în zona de IT, Branding și Finance. De asemenea, aceștia parcurg un training de strategie Blue Ocean cu Dan Mocanu, practician acreditat Blue Ocean Strategy, cu experiență la Microsoft și fost lector de fizică și matematică în învățământul superior american.

„Participarea la Acceleratorul BCR-InnovX ne va ajuta în demersul nostru de a ne dezvolta pe piețele din Uniunea Europeană și de peste Ocean, dar și de a oferi constant clienților noștri servicii de calitate. Faptul că avem mentori cu experiență în incubatoarele de afaceri, dar și în marile companii, care acum cunosc succesul internațional, e important pentru colegii noștri care participă la cursuri, având în vedere că vrem să-i pregătim pentru o experiență și pentru o perspectivă realmente globală”, a declarat Liviu Apolozan, CEO și cofondator al DocProcess.

În perioada 4 octombrie – 20 decembrie, echipa de marketing și business development a DocProcess, și celelalte 4 start-up-uri selectate, participă la programul Bootcamp, organizat de Acceleratorul BCR-InnovX, unde au parte de o serie de cursuri de training, programe de mentorat și workshop-uri. Aici învață, de asemenea, cum se scriu aplicațiile pentru Horizon 2020, cel mai important program de cercetare și de inovare din UE, cu aproape 80 de miliarde de euro finanțare disponibile pe 7 ani (2014 - 2020).

DocProcess își va încheia participarea la BCR InnovX prin prezentarea unui pitch, pe 11 și 12 februarie 2020, la conferința globală Startup Grind în Silicon Valley, în fața potențialilor investitori.

Celălalte companii care au fost acceptate în această rundă sunt:

AlphaBlock – Un business de general AI care construiește soluții globale de management a investițiilor pe care le validează prin blockchain. AlphaBlock a făcut parte anul acesta din prima grupa a Acceleratorului BCR-Innovx și a reușit să atragă o investiție de la compania canadiană Real Ventures

Allevo – O companie care creează soluții software pentru a procesa tranzacțiile financiare ale băncilor, companiilor și administrației publice

Setrio – Este un business B2B dedicat retailerilor din industria farmaceutică, care activează și ca platformă de comunitate prin punerea în legătura a distribuitorilor și retailerilor dintr-o anumită zonă

I-Factor – Este un broker digital care aduce pe aceeași platformă IMM-uri care au nevoie de lichiditate și investitori (bănci, fonduri, investitori privați și instituționali)