Acest proces inovator vine în întâmpinarea nevoilor clienților, generate de tendința de digitalizare și aliniate cu strategia de dezvoltare organică a OTP Bank România. Astfel, antreprenorii pot aplica online pe noua platformă pentru a obține o gamă diversificată de produse de finanțare atât negarantate, cât și garantate, cu un flux rapid și simplificat.

Cine poate aplica pentru Creditul Rachetă de la OTP Bank

Creditul Rachetă este destinat IMM-urilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum cinci milioane de euro. El se adresează atât clienților existenți ai OTP Bank România, cât și celor noi.

Valoarea sumei împrumutate

Suma maximă care poate fi solicitată diferă în funcție de tipul de produs selectat și de situația financiară a companiei.

Creditul nu poate depăși suma de 300.000 euro (sau echivalentul în lei al acestei sume), și poate fi accesat atât pentru finanțarea activității curente, cât și pentru finanțarea investițiilor.

Astfel, pentru început, cei care aplică online pentru Creditul Rachetă vor completa un set minim de informații și vor încărca pe platforma dedicată un set minim de documente: acordul pentru interogarea la Biroul de Credit, cel de consultare la Centrala Riscului de Credit și ultimul bilanț anual.

24 de ore ca să primești aprobare pentru Creditul Rachetă

În baza informațiilor completate, în câteva secunde se va primi un răspuns preliminar cu privire la solicitare, iar aprobarea finanțării se va face în cel mult 24 de ore. În plus, pentru și mai mult confort, clienții au posibilitatea să selecteze sucursala unde doresc să se prezinte pentru semnarea documentației de credit.

"Strategia OTP Bank se concentrează pe dezvoltarea permanentă de noi produse, conform cu cele mai înalte standarde de calitate. Mizăm pe digitalizarea accelerată a proceselor pentru a asigura un acces imediat și simplificat la resurse financiare și pe experiența directă cu clientul pentru a genera valoare. Având în vedere că IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem să creştem cota de piaţă în relație cu ele, deoarece reprezintă o parte foarte importantă a economiei reale. Creditul Rachetă vine în întâmpinarea nevoilor IMM-urilor de astăzi. Acest produs inovator demonstrează încă o dată efortul continuu al OTP Bank România de a se adapta constant la tendințele din piața bancară, în permanentă schimbare", a declarat Alexandru Gabriel Neagu, Director Direcţia IMM, în cadrul OTP Bank România.