Lectură de 1 min

Doi ani de Apple Shop în România: reduceri mari la produsele Apple

Abonează-te pe  
eMAG aniversează doi ani de când a lansat primul Apple Shop din România, cu o petrecere dedicată clienților și cu oferte la o gamă mare de produse Apple, mâine, 15 septembrie, doar în showroomul Crângași.
Doi ani de Apple Shop în România: reduceri mari la produsele Apple

Petrecerea aniversară a primului Apple Shop din România va începe dis-de-dimineață, iar primul sosit va fi răsplătit automat cu un voucher de 150 de lei, care poate fi folosit exclusiv pentru achiziția de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete” și doar în ziua evenimentului. Pe lângă ofertele speciale la produsele Apple, participanții la petrecere vor putea câștiga unul dintre premiile puse în joc de eMAG, în cadrul concursurilor desfășurate la fața locului:

  • 9 vouchere, în valoare de 150 de lei fiecare, ce vor putea fi folosite pentru achiziții de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete”, doar în ziua evenimentului.
  • Primii 50 de participanți care vor sosi la petrecerea aniversară Apple Shop vor primi automat un cadou.

„E o bucurie și un privilegiu să fiu alături de eMAG și de clienții săi, pentru al treilea an consecutiv, la evenimentul aniversar Apple Shop. Știu de la primele două ediții, cea inaugurală și aniversarea de un an, ce interes fantastic a generat și cu câtă nerăbdare au sosit oamenii, încă din zori. Mă aștept ca și anul acesta să găsesc cel puțin același entuziasm și le promit că vor fi răsplătiți și se vor simți excelent, pentru că îi așteaptă multe, multe surprize foarte plăcute. Da, vor fi multe premii și cadouri consistente și anul acesta, nu ar avea cum să fie altfel. La acest capitol, cei mai răsfățați vor fi primii sosiți”, spune DJ-ul Nono Semen, care va fi MC-ul evenimentului, pentru al treilea an consecutiv.

Iată oferta valabilă cu ocazia aniversării a doi ani de Apple Shop eMAG valabilă doar vineri, 15 septembrie, în showroom Crângași:

Lansat în 2015 în premieră în România, Apple Shop eMAG le-a oferit clienţilor experienţa autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii special instruiţi de reprezentanţi Apple. De asemenea, clienţii au putut beneficia de întreaga gamă de produse Apple, de la Mac, iPhone, iPad, accesorii şi până la produse complementare cu gadget-urile brandului (drone, boxe, cântare inteligente, căşti Beats).

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: