Cele două companii vor colabora în proiecte de automatizare conversaţională într-o varietate de industrii pe teritoriul Americii de Nord (Statele Unite, Canada, Mexic, Greenland).

Tehnologia DRUID permite companiilor să ofere un mod mai intuitiv și mai natural de a interacționa cu clienții și angajații prin intermediul aplicațiilor externe și interne de tip self-service, economisind timp și bani prin automatizare și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Datorită conectorului nativ cu tehnologia UiPath, DRUID aduce capabilități conversaționale unice roboților asistaţi sau neasistaţi de operatori umani, adaugă servicii cognitive superioare și simplifică automatizarea activităţilor prin comenzi date într-un limbaj natural, simplu şi uman.

Ashling Partners va adăuga tehnologia conversațională DRUID roboţilor UiPath pentru a ajuta clienții să obțină beneficile de viteză şi eficienţă oferite de hiper-automatizare. Ashling intră într-o rețea de elită de parteneri de implemnetare, fiind prima și singura companie care deține statutul GOLD Partner DRUID din America de Nord. Statutul GOLD Partner recunoaște cel mai înalt nivel de competență tehnică, excelența serviciilor, cea mai bună expertiză în implementare și investiții continue în formarea și certificarea riguroasă a personalului.

”Parteneriatul cu DRUID ne oferă tehnologie şi competenţe superioare, care vor ajuta clienții noştri să realizeze beneficiile celei mai complete platforme conversaţionale existentă astăzi pe piață. Prin adăugarea expertizei de automatizare Ashling la tehnologia DRUID, putem sprijini mai bine procesul de transformare digitală al clienților în ceea ce privește eficiența afacerilor și putem aduce mai multă valoare pe piață”, a declarat Marshall Sied, fondator, Ashling Partners.

Cu ajutorul DRUID, Ashling Partners va oferi suport companiilor în proiectarea și implementarea proiectelor de automatizare conversațională prin intermediul asistenţilor virtuali inteligenţi și ai tehnologiei RPA, indiferent de canalul digital de comunicare dorit și în orice scenariu de implementare.